Jennifer Berton gelooft dat haar deelname aan The Voice een springplank kan zijn.
Volledig scherm
Jennifer Berton gelooft dat haar deelname aan The Voice een springplank kan zijn. © VTM

Jennifer Berton lanceert single net na uitschakeling in The Voice: “Het einde van mijn deelname aan de wedstrijd betekent niet het einde van mijn carrière”

Nog geen twee weken nadat Jennifer Berton uitgeschakeld werd in het vtm-programma The Voice van Vlaanderen lanceert de Roeselaarse zangeres met ‘Zachtjes in mijn hart’ een nieuwe single. Die werd opgenomen in de befaamde Abbey Road Studios in Londen.

0 reacties

 1. Roeselare stimuleert elektrisch rijden: “Laadpaal al actief nog voor nieuwe verkaveling af is”
  Roeselare

  Roeselare stimuleert elektrisch rijden: “Laadpaal al actief nog voor nieuwe verkave­ling af is”

  Q8 electric plaatste op vraag van bouwbedrijf Durabrik een publieke laadpaal voor elektrische auto’s in de Albert Biesbrouckstraat, één van de nieuwe straten in de duurzame verkaveling Roobaertpark. Dat is uniek aangezien die straten pas over enkele jaren worden overgedragen aan de stad Roeselare en dan pas publiek domein worden. Maar de stad engageert zich nu al om zich in de toekomst over deze, en bijkomende laadpalen in andere nieuwe verkavelingen, te ontfermen. “De inwoners van Roeselare hebben zo vijf tot tien jaar sneller een laadpunt ter beschikking”, aldus mobiliteitsschepen Griet Coppé (CD&V).
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek