Lysander Werbrouck van JLLC overhandigt enkele wildburgers aan de coördinator van de Voedselbanken.
Volledig scherm
Lysander Werbrouck van JLLC overhandigt enkele wildburgers aan de coördinator van de Voedselbanken. © Maxime Petit

Jagersliga schenkt 18.000 wildhamburgers aan Voedselbanken

RoeselareDe Jagersliga (JLLC) schenkt niet minder dan 18.000 wildburgers aan de Voedselbanken die op hun beurt de donatie zal verdelen over wie het financieel moeilijk heeft. “Als jacht in de pers komt, dan is dat zelden of nooit positief. Maar wij zijn gewoon mensen met het hart op de juiste plaats”, aldus Kristof Vandewoestijne, oprichter van de Jagersliga.

 1. Route de Roelevard zet stationsbuurt in volle transformatie in de kijker: “Nu al een hippe buurt, maar met het potentieel om de hipste te worden”
  Roeselare

  Route de Roelevard zet stations­buurt in volle transforma­tie in de kijker: “Nu al een hippe buurt, maar met het potentieel om de hipste te worden”

  De wijk rond het Roeselaarse station is in volle verandering. Om alle nieuwe en opgefriste plekjes in de verf te zetten, sloeg de lokale middenstand de handen ineen met buurtbewoners en projectontwikkelaars om een nieuwe wandelroute uit te stippelen: Route de Roelevard, vernoemd naar het herontwikkelingsproject aan het station waar de eerste kantoren en handelsruimtes al eind dit jaar klaar moeten zijn. Wie die route aflegt, ontdekt niet alleen de (toekomstige) pareltjes van een buurt in volle metamorfose, maar maakt ook kans op een shop- en horecabon ter waarde van 50 euro.
 1. Gemiddeld loon 3.455 euro bruto: in deze logistieke jobs verdien je goed je brood
  Jobat

  Gemiddeld loon 3.455 euro bruto: in deze logistieke jobs verdien je goed je brood

  Is stilzitten niet je sterkste kant, maar verkies je een afwisselende job waarbij je met veel verschillende mensen in contact staat? Wil je bovendien goed je brood verdienen en volop kansen krijgen om jezelf te ontplooien? Misschien zit je dan wel helemaal op je plaats in de logistiek. Om je een (beter) beeld te geven van het werk in deze dynamische sector, stelt Jobat.be vijf goedbetaalde functies voor.