Geert en Sofie Verstraete bij hun nieuwbouw op de Regina Wautersweg.
Volledig scherm
Geert en Sofie Verstraete bij hun nieuwbouw op de Regina Wautersweg. © Joke Couvreur

Jabbeeks bedrijf dat Roeselare in kerstsfeer doet baden, opent er nu ook een vestiging

De kerstverlichting in Roeselare en deelgemeenten is vrijdagavond aangezet. Het bedrijf dat al tien jaar voor de feeërieke verlichting zorgt, is Verstraete Enterprises uit Jabbeke. Zaakvoerders Geert (71) en Sofie (39) Verstraete voelen zich bijzonder goed in Roeselare, want begin 2020 openen ze er een nieuwe vestiging op de Regina Wautersweg. Die nieuwbouw moet een huurpand in Ingelmunster vervangen.  

0 reacties

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Lukt het Roeselare om 100.000 bomen aan te planten? Wat met de toren in het Bergmolenbos? En wat met het Beverse wijkhuis?
    PREMIUM
    roeselare

    BELOOFD IS BELOOFD. Lukt het Roeselare om 100.000 bomen aan te planten? Wat met de toren in het Bergmolen­bos? En wat met het Beverse wijkhuis?

    De bestuursperiode in uw stad is ruim halfweg, tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 gesteld werden? Wij selecteerden tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd werd en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Roeselare, waar de bestuursmeerderheid onder meer de aanplant van 100.000 bomen beloofde, de bouw van een nieuw stadhuis, een recreatieve zone om te varen en te zwemmen in het Sint-Sebastiaanspark en nieuwe wijkcentra voor Beitem en Beveren.