Tijdens de International Repair Week leer je onder andere kledij inkorten.
Volledig scherm
Tijdens de International Repair Week leer je onder andere kledij inkorten. © Copyright : Geert De Rycke

International Repair Week zet herstel in de kijker

 1. Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit winterseizoen

  Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit wintersei­zoen

  Tot nu toe was het niet mogelijk Isaac Kimeli aan het werk te zien in eigen land, omdat hij in Kenia recupereerde na een stevig seizoen. “Maar ik begon daar tevens met de basisconditie voor het komende seizoen. Daarom keek ik uit naar de manche van de Crosscup in Roeselare, niet alleen omdat ik mij wou kwalificeren voor het EK veldlopen, maar ook omdat ik wou checken hoe sterk ik al ben”, zei de atleet van OEH.
 2. LEVENSVERHAAL. Roland Storme (88), de onbekende Gouden Schoen en ooit dé toptransfer in België: “Papa ademde voetbal tot het laatste moment”
  PREMIUM
  Ichtegem/Brugge

  LEVENSVER­HAAL. Roland Storme (88), de onbekende Gouden Schoen en ooit dé toptrans­fer in België: “Papa ademde voetbal tot het laatste moment”

  Hij speelde 251 wedstrijden in eerste klasse voor AA Gent en Club Brugge, verhuisde in 1954 voor het destijds astronomische bedrag van 800.000 Belgische frank (20.000 euro, red.) naar AA Gent en werd ook 15 keer opgeroepen voor de Rode Duivels. Als kers op de taart won hij in 1958 als eerste West-Vlaming ooit de Gouden Schoen. Niks was hem te veel, tot het drinken van vers bloed van een stierenkalf toe. Afgelopen week overleed Roland Storme op 88-jarige leeftijd. Het verhaal van de ‘vergeten’ Gouden Schoen.