Els Wostyn (links) en Christa Coghe werden letterlijk in de bloemen gezet.
Volledig scherm
Els Wostyn (links) en Christa Coghe werden letterlijk in de bloemen gezet. © Maxime Petit

IN BEELD. Basisschool De Bever zwaait kleuterjuffen Els en Christa uit

BeverenFeest in basisschool De Bever, waar de leerlingen afscheid namen van twee kleuterjuffen. Els Wostyn (60) was er gymleerkracht en Christa Coghe (56) bekommerde zich om de peuters en de eerste kleuterklas. 

 1. Remorke Rock is na twee jaar terug
  Roeselare

  Remorke Rock is na twee jaar terug

  Na twee jaar niet kan Feestcomité Beitem op zaterdag 9 juli opnieuw Remorke Rock organiseren. Het gratis festivalletje op het Beitemse Kerkplein staat dit jaar garant voor optredens van The New Seventies Band, Maïski Mollie en de Bromeo’s. Maar er is tijdens het weekend nog meer te beleven in Beitem. De kermis is paraat, op maandag 10 juni is er een ballenworp en op vrijdagavond 8 juni ben je welkom in De Groene Poort van Grondwerken Terryn langs de Sint-Severinusstraat voor een drankje en op zondagavond 10 juli si er ook een afterparty.
 2. Bootcamp leert je de zorg voor jezelf centraal te zetten
  Roeselare

  Bootcamp leert je de zorg voor jezelf centraal te zetten

  De ‘Roeselaarse Coalitie tegen Burn-out’ organiseert op 14, 15 en 16 juli de ‘No stress bootcamp’, een driedaags programma met lichaamsgerichte oefeningen, dialoog, meditatie- en stemtechnieken die je leert hoe je de zorg voor jezelf kan bewaken en veilig stellen. Deze bootcamp, inclusief vegetarische lunches en versnaperingen, vindt plaats in zaal Rinus langs de Beverseaardeweg 29. Deelnemen kost 15 euro. Meer weten of inschrijven? Dat kan via avansa-mzw.be of via 056/26.06.00.