Een coronaspuwer voor de rechtbank, spuwen is sinds het begin van de coronacrisis een nieuwe vorm van weerspannigheid tegen de politie.
Volledig scherm
Een coronaspuwer voor de rechtbank, spuwen is sinds het begin van de coronacrisis een nieuwe vorm van weerspannigheid tegen de politie. © VTM NIEUWS

Illegaal spuwt naar agenten nadat hij rode licht negeert in Roeselare: “Iedereen zal corona krijgen”

RoeselareEen 33-jarige illegale man die bij de kraag werd gevat nadat hij in Roeselare met zijn fiets door het rode licht reed, spuwde bij de controle in de richting van de agenten. Hij riep nog: “Iedereen zal corona krijgen”. Het leverde hem een dagvaarding voor de rechtbank op maar daar kwam hij niet opdagen.

 1. Barbier Mister Steve dolblij met perspectief, maar houdt vast aan actie op 1 februari: “Zonder knippen en scheren, maar mét kunst en verkoop van barbierartikelen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Barbier Mister Steve dolblij met perspec­tief, maar houdt vast aan actie op 1 februari: “Zonder knippen en scheren, maar mét kunst en verkoop van barbierar­ti­ke­len”

  Tot groot jolijt van Steve Desseyn, beter gekend als de Roeselaarse barbier Mister Steve, mogen de kappers vanaf zaterdag 13 februari weer aan de slag. Aan zijn plan om al op 1 februari de deuren te heropenen, houdt hij wel vast. “Zonder knippen en scheren, maar met een kunstexpo en de verkoop van barbierartikelen”, zegt hij.
 1. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift

 2. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt