Walther Decoker en Maria Deceuninck vierden hun 60e huwelijksverjaardag.
Volledig scherm
Walther Decoker en Maria Deceuninck vierden hun 60e huwelijksverjaardag. © CDR

Huwelijksbootje Walther en Maria vaart 60 jaar

RoeselareWalther Decoker en Maria Deceuninck (beiden 81) vierden afgelopen weekend hun 60e huwelijksverjaardag. De jubilarissen werden in KOERS. Museum van de Wielersport ontvangen door burgemeester Kris Declercq (CD&V).

 1. Lopen door het feeëriek verlichte Roeselare
  Roeselare

  Lopen door het feeëriek verlichte Roeselare

  Strava Runners 8800, de digitale loopclub die alle Roeselaarse sportievelingen verenigt, organiseert op donderdag 15 december om 20 uur de ‘Santa Gathering’. Daarbij rennen de deelnemers door het magisch verlichte stadscentrum. Je kunt kiezen uit twee verschillende looptempo’s: acht of tien kilometer per uur. Aansluitend wordt er gekeuveld op de kerstmarkt op het Stationsplein. Inschrijven kan tot 11 december op sport.roeselare.be.
 2. Weg met die Movembersnor: hier kan kan je terecht voor een professionele scheerbeurt in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Weg met die Movem­bersnor: hier kan kan je terecht voor een professio­ne­le scheer­beurt in het zuiden van West-Vlaanderen

  Tijdens de maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vestigen op fysieke en mentale gezondheid bij mannen. December is in zicht en dus loopt Movember stilaan op zijn einde. Tijd om die opgespaarde snor professioneel te laten bijwerken door een barbier. Wij zochten alvast vijf barbershops in het zuiden van West-Vlaanderen.