Walther Decoker en Maria Deceuninck vierden hun 60e huwelijksverjaardag.
Volledig scherm
Walther Decoker en Maria Deceuninck vierden hun 60e huwelijksverjaardag. © CDR

Huwelijksbootje Walther en Maria vaart 60 jaar

RoeselareWalther Decoker en Maria Deceuninck (beiden 81) vierden afgelopen weekend hun 60e huwelijksverjaardag. De jubilarissen werden in KOERS. Museum van de Wielersport ontvangen door burgemeester Kris Declercq (CD&V).

 1. Minister Dalle doet Roeselaarse jeugdbewegingen vrijdag dansen
  Roeselare

  Minister Dalle doet Roeselaar­se jeugdbewe­gin­gen vrijdag dansen

  Vrijdag draait er we een heel bijzondere dj de plaatjes tijdens de ochtendfuif op de Dag van de Jeugdbeweging. Vorige week kon je in deze krant al lezen dat Tim De Bree achter de draaitafels zou staan samen met burgemeester Kris Declercq en een special guest. Nu onthult Marjoleine Delva, voorzitter van de Jeugdraad Roeselare, dat ook minister van jeugd Benjamin Dalle plaatjes komt draaien op het Polenplein. “Voor de gelegenheid worden zij omgedoopt tot dj-duo ‘D&D’”, weet Marjoleine. De ontbijtfuif start om 7 uur en eindigt om 8.15 uur. Om alles coronaveilig te houden, is een Covid Safe Pas dit jaar essentieel.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.