Eddy Deprez en Yannick Lefrancq verlaten Roeselare en beginnen een nieuw hoofdstuk in Kanegem.
Volledig scherm
Eddy Deprez en Yannick Lefrancq verlaten Roeselare en beginnen een nieuw hoofdstuk in Kanegem. © Joke Couvreur

Huurcontract opgezegd: uitbaters taverne De Kleiputten moeten noodgedwongen zaak verlaten

Taverne De Kleiputten in de Babilliestraat gaat dan toch dicht. De eigenaar, die eerder plannen had voor een nieuwe verkaveling in de omgeving van het Bergmolenbos, verlengt hun huurcontract niet. Uitbaters Eddy Deprez en Yannick Lefrancq starten daarom een nieuw hoofdstuk in Kanegem, waar ze De Naelde overnemen.

0 reacties

 1. Ook sportclubs pakken uit met terrassen in afwachting van heropening kantines: “Voor het financiële, maar zeker ook voor het sociale aspect”
  Roeselare

  Ook sportclubs pakken uit met terrassen in afwachting van heropening kantines: “Voor het financiële, maar zeker ook voor het sociale aspect”

  De nakende heropening van de terrassen is ook voor veel sportclubs goed nieuws. Vaak halen zij een groot deel van hun inkomsten uit hun kantine en die is ook al vele maanden verplicht op slot. Een terras openen spijst straks opnieuw de kassa, maar het is de Roeselaarse voetbalclubs Club Roeselare en KSV Roeselare Jeugd (vanaf 1 juli SK Roeselare-Daizel) niet alleen om de centen te doen. Zo wil Club Roeselare met hun terras een steentje bijdragen in het doorbreken van het sociaal isolement, terwijl KSV Roeselare Jeugd het verhaal van de club met stamnummer 134 in schoonheid wil afsluiten en wil tonen dat ze klaar zijn om een positief verhaal te schrijven in de toekomst.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten