Eddy Deprez en Yannick Lefrancq verlaten Roeselare en beginnen een nieuw hoofdstuk in Kanegem.
Volledig scherm
Eddy Deprez en Yannick Lefrancq verlaten Roeselare en beginnen een nieuw hoofdstuk in Kanegem. © Joke Couvreur

Huurcontract opgezegd: uitbaters taverne De Kleiputten moeten noodgedwongen zaak verlaten

Taverne De Kleiputten in de Babilliestraat gaat dan toch dicht. De eigenaar, die eerder plannen had voor een nieuwe verkaveling in de omgeving van het Bergmolenbos, verlengt hun huurcontract niet. Uitbaters Eddy Deprez en Yannick Lefrancq starten daarom een nieuw hoofdstuk in Kanegem, waar ze De Naelde overnemen.

0 reacties

  1. Verenigingen verruilen voormalig Rumbeeks gemeentehuis dat kampt met vochtproblemen voor lokalen OCAR: “Altijd al bedoeld voor verenigingen”
    Rumbeke

    Verenigin­gen verruilen voormalig Rumbeeks gemeente­huis dat kampt met vochtpro­ble­men voor lokalen OCAR: “Altijd al bedoeld voor verenigin­gen”

    Het oude gemeentehuis van Rumbeke kampt met serieuze vochtproblemen. De stad wil het dak vernieuwen, maar daarvoor moeten de verenigingen die een thuis hebben in het beschermde gebouw verhuizen. Dit kan richting OCAR, waar de lokalen op de eerste verdieping eigenlijk al vanaf dag één bedoeld waren voor lokale verenigingen, maar de afgelopen jaren gebruikt werden door het (kunst)onderwijs. “We houden woord door deze plek nu terug te geven aan de verenigingen”, zegt patrimoniumschepen Nathalie Muylle (CD&V).