Leidinggevenden van vijf verschillende woonzorgcentra wisselden maandag ervaringen uit bij Vives in Roeselare
Volledig scherm
PREMIUM
Leidinggevenden van vijf verschillende woonzorgcentra wisselden maandag ervaringen uit bij Vives in Roeselare © Sam Vanacker

Hogeschool Vives lanceert groepssessies om mentale veerkracht in woonzorgcentra op te krikken: “Focussen op wat goed gaat en dat versterken”

RoeselareWie zorgt voor het zorgpersoneel in deze coronatijden? Vanuit die vraag lanceert hogeschool Vives in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting een opmerkelijke nieuwe reeks infosessies die het mentale welzijn van het personeel in liefst dertig woonzorgcentra moeten helpen bevorderen.

 1. Ardooie annuleert nieuwjaarsreceptie
  Ardooie

  Ardooie annuleert nieuwjaars­re­cep­tie

  Ardooie zal niet gezamenlijk toasten op 2021. Het gemeentebestuur besliste om in tijden van corona de traditionele nieuwjaarsreceptie te annuleren. Die zou normaal plaatsvinden op zondag 10 januari op de parking van ’t Hofland. Tijdens die receptie worden jaar na jaar de persprijs, de cultuurprijs en de sportprijs uitgereikt. Dit jaar zou er bovendien ook voor het eerst een middenstander beloond worden met de middenstandsprijs. Maar ten gevolge van de wereldwijde pandemie blijven al die prijzen een jaartje in de kast.
 1. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit

 2. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel