Logo Hogeschool VIVES
Volledig scherm
Logo Hogeschool VIVES © VIVES

Hogeschool VIVES grijpt prinselijke missie aan om nauwer samen te werken met Japanse universiteiten

RoeselareHogeschool VIVES, met campussen in Kortrijk, Brugge, Oostende, Roeselare en Torhout, neemt volgende week deel aan de economische missie naar Japan onder het voorzitterschap van prinses Astrid. De hogeschool zal er drie samenwerkingsakkoorden met Japanse universiteiten ondertekenen.

  1. REPORTAGE. Stichter Geert keert na 20 jaar, en net voor het legendarisch café sluit, nog één keer terug naar De Verlichte Geest: “Om binnen te raken moest je over een stapel rugzakken klauteren”
    PREMIUM
    Roeselare

    REPORTAGE. Stichter Geert keert na 20 jaar, en net voor het legenda­risch café sluit, nog één keer terug naar De Verlichte Geest: “Om binnen te raken moest je over een stapel rugzakken klauteren”

    Minder dan een maand heeft De Verlichte Geest nog vooraleer de iconische rock- en metalkroeg na bijna 30 jaar de deuren moet sluiten langs de Roeselaarse Middenstraat. Wij wisten founding father Geert Hiroux, die het café in 1995 opende en in 2003 overliet, nog één keer te strikken voor een babbel aan de toog. Dat het ophalen van herinneringen naar meer smaakt voor Geert, ontdek je hier. Want in primeur verklapte hij ons een bijzonder leuk nieuwtje voor iedereen die De Verlichte Geest in het hart draagt.