Patrick V. vluchtte samen met z'n Thaise partner (l) naar Thailand. Daar zou hij vorig jaar overleden zijn, zo moet een schrijn met zijn foto bewijzen (r).
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick V. vluchtte samen met z'n Thaise partner (l) naar Thailand. Daar zou hij vorig jaar overleden zijn, zo moet een schrijn met zijn foto bewijzen (r). © RV

Hij buitte jarenlang prostituees uit, maar zette Roeselaarse plaatser van zonnepanelen ook eigen dood in scène in Thailand?

Roeselare/BruggeTwee jaar lang werkte Roeselarenaar Patrick V. (56) als plaatser van zonnepanelen, maar wellicht was zijn bedrijf een dekmantel voor andere praktijken. Tijdens het proces vertelde procureur Mike Vanneste hoe hij fortuinen verdiende door tientallen Latijns-Amerikaanse vrouwen als prostituees uit te buiten. Uiteindelijk vluchtte hij met zijn partner naar Thailand. Daar wist hij mogelijk zijn eigen dood in scène te zetten. 

  1. Izegemse Watersportvereniging viert vijftigjarig bestaan met boek vol anekdotes: “Van clubhuis in onteigend café tot krachtpatser die acht waterskiërs voorttrok”
    Izegem

    Izegemse Watersport­ver­e­ni­ging viert vijftigja­rig bestaan met boek vol anekdotes: “Van clubhuis in onteigend café tot krachtpat­ser die acht waters­kiërs voorttrok”

    Wat ooit begon met enkele vrienden die aan watersport wilden doen op het kanaal, is vijftig jaar later uitgegroeid tot één van de grootste clubs op de Vlaamse binnenwateren. De Izegemse Watersportvereniging (IWV) laat zijn gouden jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan en heeft er een boek vol anekdotes klaar, waar wij met voorzitter Jos Bilcke al even in grasduinen.