Patrick V. vluchtte samen met z'n Thaise partner (l) naar Thailand. Daar zou hij vorig jaar overleden zijn, zo moet een schrijn met zijn foto bewijzen (r).
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick V. vluchtte samen met z'n Thaise partner (l) naar Thailand. Daar zou hij vorig jaar overleden zijn, zo moet een schrijn met zijn foto bewijzen (r). © RV

Hij buitte jarenlang prostituees uit, maar zette Roeselaarse plaatser van zonnepanelen ook eigen dood in scène in Thailand?

Roeselare/BruggeTwee jaar lang werkte Roeselarenaar Patrick V. (56) als plaatser van zonnepanelen, maar wellicht was zijn bedrijf een dekmantel voor andere praktijken. Tijdens het proces vertelde procureur Mike Vanneste hoe hij fortuinen verdiende door tientallen Latijns-Amerikaanse vrouwen als prostituees uit te buiten. Uiteindelijk vluchtte hij met zijn partner naar Thailand. Daar wist hij mogelijk zijn eigen dood in scène te zetten. 

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Laury (26) werkte in beste restaurants ter wereld en komt nu thuis in Izegemse tweesterrenzaak La Durée: “Alles weer in het Nederlands uitleggen wordt uitdaging”
  PREMIUM
  Roeselare/Izegem

  Laury (26) werkte in beste restau­rants ter wereld en komt nu thuis in Izegemse tweester­ren­zaak La Durée: “Alles weer in het Nederlands uitleggen wordt uitdaging”

  De Roeselaarse Laury Deleersnyder (26) maakte de afgelopen jaren deel uit van de brigades van ’s werelds beste restaurants zoals The Fat Duck in Londen en Geranium in Kopenhagen. Maar nu kiest ze er bewust voor om in eigen streek aan de slag te gaan. Vandaag start ze als zaalverantwoordelijke in la Durée, het Izegemse tweesterrenrestaurant van chef Angelo Rosseel. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en tegelijkertijd is m’n terugkeer een nieuwe stap in de richting van mijn eigen zaak”, aldus Laury.