Patrick V. vluchtte samen met z'n Thaise partner (l) naar Thailand. Daar zou hij vorig jaar overleden zijn, zo moet een schrijn met zijn foto bewijzen (r).
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick V. vluchtte samen met z'n Thaise partner (l) naar Thailand. Daar zou hij vorig jaar overleden zijn, zo moet een schrijn met zijn foto bewijzen (r). © RV

Hij buitte jarenlang prostituees uit, maar zette Roeselaarse plaatser van zonnepanelen ook eigen dood in scène in Thailand?

Roeselare/BruggeTwee jaar lang werkte Roeselarenaar Patrick V. (56) als plaatser van zonnepanelen, maar wellicht was zijn bedrijf een dekmantel voor andere praktijken. Tijdens het proces vertelde procureur Mike Vanneste hoe hij fortuinen verdiende door tientallen Latijns-Amerikaanse vrouwen als prostituees uit te buiten. Uiteindelijk vluchtte hij met zijn partner naar Thailand. Daar wist hij mogelijk zijn eigen dood in scène te zetten. 

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?