Opvallende etalage bij kledingzaak Het Grijs Peerd. De kerstboom lijkt er omver gevallen te zijn.
Volledig scherm
Opvallende etalage bij kledingzaak Het Grijs Peerd. De kerstboom lijkt er omver gevallen te zijn. © Maxime Petit

Herenboetiek Het Grijs Peerd pakt uit met gesneuvelde kerstboom in etalage: “Een doordenkertje”

RoeselareDe meest besproken kerstetalage van Roeselare is ongetwijfeld die van herenboetiek Het Grijs Peerd langs de Noordstraat. Het lijkt alsof de kerstboom er bezweken is onder het gewicht van de kerstballen.

0 reacties

 1. Barbier Mr. Steve neemt op 1 februari nieuwe start in ‘de Pussy Street’: “Meer comfort en meer beleving”
  PREMIUM
  Roeselare

  Barbier Mr. Steve neemt op 1 februari nieuwe start in ‘de Pussy Street’: “Meer comfort en meer beleving”

  Derde keer goede keer. Dat is alvast waar Steve Desseyn, beter gekend als Mr. Steve, op hoopt. In zijn tienjarige carrière als barbier moest hij al twee keer noodgedwongen verhuizen en op 1 februari heropent hij zijn nagelnieuwe barbershop bij hem thuis langs de Kattenstraat, in een vroeger schrijnwerkersatelier. Hij belooft er meer beleving en comfort dan ooit voorheen. “Elke verhuis was pijnlijk, maar wel telkens een upgrade van de shop”, aldus Steve.
 2. RSL Jazz slaat jaartje over
  Roeselare

  RSL Jazz slaat jaartje over

  2023 zal het moeten stellen zonder een nieuwe editie van het Roeselare Jazz Festival, kortweg RSL Jazz. Dat laat de organisatie weten via hun website en sociale media. “Sinds het ontstaan in 2015 is RSL JAZZ een festival van en met verschillende partners die samen het DNA van het festival bepalen. Door recente wijzigingen in dit team is het niet haalbaar om op korte termijn een kwaliteitsvolle editie op te zetten”, klinkt het. “Daarom zal het festival zich dit jaar focussen op het samenstellen van nieuwe sterke organisatie om in 2024 met een volgende editie van RSL JAZZ uit te pakken.”