Rik Aernout en Benedicte Soenen plukken de vruchten van winkelen op afspraak.
Volledig scherm
Rik Aernout en Benedicte Soenen plukken de vruchten van winkelen op afspraak. © Maxime Petit

Herenboetiek Adonis wil winkelen op afspraak behouden, ook na 26 april: “Klanten vinden het heel efficiënt”

RoeselareHeel wat uitbaters van niet-essentiële winkels juichen, nu het winkelen op afspraak op de schop gaat vanaf 26 april. Bij herenzaak Adonis in de Noordstraat blijft het systeem in voege, voor de liefhebbers. Zaakvoerders Rik Aernout en Benedicte Soenen zagen er namelijk wél de voordelen van in.

 1. Izegemse kapster Elena (31) mag met jaar vertraging toch naar Eurovisiesongfestival: “"Ik hoop het haar van Geike of Lady Gaga te mogen stylen”
  PREMIUM
  Izegem

  Izegemse kapster Elena (31) mag met jaar vertraging toch naar Eurovisie­song­fes­ti­val: “"Ik hoop het haar van Geike of Lady Gaga te mogen stylen”

  Ze had de hoop al opgegeven, maar een tijdje terug kreeg de Izegemse kapster Elena Zimina (31) dan toch het goede nieuws dat ze als haarstyliste mee naar het Eurovisiesongfestival mag. Normaal stond die trip vorig jaar gepland, maar toen stak corona er een stokje voor. Zondag vertrekt ze dan toch naar Rotterdam, waar ze een week lang in een ‘kappersbubbel’ zal werken en leven.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. Op huizenjacht in…Meulebeke: “Dorpsgevoel maar met tal van stedelijke troeven”
  PREMIUM
  Meulebeke

  Op huizen­jacht in…Meulebeke: “Dorpsge­voel maar met tal van stedelijke troeven”

  Meulebeke kende lange tijd een oudere bevolking, maar is de laatste jaren aan een inhaalbeweging bezig. Enkele grote nieuwe verkavelingen lonken naar jonge gezinnen. Wie er woont heeft een gezellig dorpsgevoel, maar kan toch rekenen op heel wat troeven die je met grotere gemeentes associeert, van een gezellig recreatiedomein met eigen zwembad tot gezellige terrasjes en leuke evenementen. De prijs voor een woning blijft er evenwel betaalbaar, volgens Annelies Bracke van Vastgoed Anbra. Lees hier alle afleveringen uit onze rubriek Huizenjacht.
 1. REEKS. Ontdek met acht tips de mooiste terrasjes in het groen in Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Kortrijk/Roeselare/Poperinge/Heuvelland

  REEKS. Ontdek met acht tips de mooiste terrasjes in het groen in Zuid-West-Vlaanderen

  Als het zonnetje schijnt, dan doen we niets liever dan genieten op een gezellig terras. Zeker nadat we dit de voorbije maanden noodgedwongen moesten missen. Maar sinds de grote bevrijding van vorig weekend kunnen we ons weer massaal installeren met een hapje en een drankje. Bijpraten met vrienden, even verpozen na een deugddoende wandeling of fietstocht of gewoon zomaar, omdat het kan. Daarom geven wij de komende weken graag onze ultieme terrastips. Op zoek naar dat rustgevende plekje in het groen in Zuid-West-Vlaanderen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ga zeker ook een kijken in ons dossier.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser