Lampaert juicht, van Aert wordt tweede.
Volledig scherm
Lampaert juicht, van Aert wordt tweede. © Photo News

HERBELEEF. Van Aert lokt zo’n 40.000 mensen naar na-Tourcriterium Roeselare, maar Lampaert klopt groene trui

roeselareIn Roeselare stond dinsdag het na-Tourcriterium op het programma. Wout van Aert was er voor het eerst te bewonderen in zijn groene trui, die hij meenam uit Parijs. De festiviteiten zijn om 16 uur gestart met een criterium voor nieuwelingen en ook de kinderen mochten de omloop al even verkennen. Ex-geletruidrager Yves Lampaert ging uiteindelijk met de bloemen lopen. Herbeleef het hieronder nog een keer.

 1. Andere kerstmarkt zet goede doelen in de kijker
  Roeselare

  Andere kerstmarkt zet goede doelen in de kijker

  Parochie zonder Grenzen organiseert op de Godelieveparochie ‘Goesting in Kerst - die andere kerstmarkt’. Op 11 december palmen de organisatoren zaal Driehove in de Honzebroekstraat 12 in met uitsluitend standen en verkoop ten voordele van het goede doel. Naast de trouwe aanwezigen zijn dit jaar De Vleugels uit Klerken en de Roeselaarse armoedevereniging T’Hope voor het eerst aanwezig. Iedereen is gratis welkom van 11.30 tot 17 uur.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.