Lampaert juicht, van Aert wordt tweede.
Volledig scherm
Lampaert juicht, van Aert wordt tweede. © Photo News

HERBELEEF. Van Aert lokt zo’n 40.000 mensen naar na-Tourcriterium Roeselare, maar Lampaert klopt groene trui

roeselareIn Roeselare stond dinsdag het na-Tourcriterium op het programma. Wout van Aert was er voor het eerst te bewonderen in zijn groene trui, die hij meenam uit Parijs. De festiviteiten zijn om 16 uur gestart met een criterium voor nieuwelingen en ook de kinderen mochten de omloop al even verkennen. Ex-geletruidrager Yves Lampaert ging uiteindelijk met de bloemen lopen. Herbeleef het hieronder nog een keer.

 1. Rekkemse Boutique Albert opent tweede winkel en brengt zowel kranten, sigaren als luxe-geschenken naar Roeselare: “De humidor wordt de absolute eyecatcher in de winkel”
  PREMIUM
  Roeselare/Rekkem

  Rekkemse Boutique Albert opent tweede winkel en brengt zowel kranten, sigaren als luxe-geschenken naar Roeselare: “De humidor wordt de absolute eyecatcher in de winkel”

  Een dagbladhandel met een stevig tikkeltje meer. Dat is Boutique Albert die in het voorjaar van 2023 de deuren opent langs de Roeselaarse Noordstraat. Je zal er niet alleen terecht kunnen voor kranten en tijdschriften, maar eveneens voor sigaren, koffie, sterke dranken en luxe-geschenken. Stijn Deman (40) runt al jaren Boutique Albert in Rekkem, maar vindt de tijd nu rijp voor een tweede zaak in hartje Roeselare.