De Ooststraat net voor de start van de broodnodige heraanleg.
Volledig scherm
De Ooststraat net voor de start van de broodnodige heraanleg. © CDR

Heraanleg Ooststraat heeft beperkte impact op dinsdagmarkt

 1. Gregory Werbrouck en SV De Ruiter willen zo snel mogelijk verloren plaats in derde weer innemen: “Een uitmuntende competitiestart”
  voetbal vierde provinciale C

  Gregory Werbrouck en SV De Ruiter willen zo snel mogelijk verloren plaats in derde weer innemen: “Een uitmunten­de competitie­start”

  De voorbije jaren ging het op sportief vlak bergaf met SV De Ruiter, want de Roeselaarse ploeg zakte in een snel tempo naar vierde provinciale. In de C-reeks nam de ploeg van coach Gregory Werbrouck alvast een prima start. Na vier speeldagen deelt SV De Ruiter samen met SV Anzegem B met het maximum van de punten de leidersplaats.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 3. Ardooie heeft wél zin in WK voetbal: winterbar opent al vroeger en ook Bockorcafé trekt tricolore jasje aan: “Onvervalste WK-sfeer in een winters jasje”
  PREMIUM
  Ardooie

  Ardooie heeft wél zin in WK voetbal: winterbar opent al vroeger en ook Bockorcafé trekt tricolore jasje aan: “Onvervals­te WK-sfeer in een winters jasje”

  Vlaanderen loopt nog niet warm voor het WK voetbal, maar Ardooie gaat wel een feestje bouwen. Winterbar Barthazar opent de deuren een week vroeger dan gepland als WK-chalet en staat als één blok achter onze Rode Duivels. Ook in het Bockorcafé kun je zo goed als alle matchen volgen. “Het is misschien vreemd om in putje winter voetbal te kijken, maar we gaan voor een gezellige WK- en kerstsfeer”, zegt Dieter Verbeest van Barthazar.