Trui Hoornaert en Bieke De Coster van Borsellino zijn enthousiast dat de terrassen opnieuw beleving in het Roeselaarse centrum brengen.
Volledig scherm
Trui Hoornaert en Bieke De Coster van Borsellino zijn enthousiast dat de terrassen opnieuw beleving in het Roeselaarse centrum brengen. © CDR

Handelaars varen wel bij heropening terrassen: “Al lang niet meer zoveel volk gezien”

RoeselareNiet alleen de horeca is dolblij dat de terrassen sinds zaterdag opnieuw open mogen. Ook de handelaars in het Roeselaarse stadscentrum merken direct een positief effect.

  1. RESTOTIP. ’t Vosken: kwalitatieve keuken met ruime porties aan betaalbare prijzen
    PREMIUM

    RESTOTIP. ’t Vosken: kwalitatie­ve keuken met ruime porties aan betaalbare prijzen

    Als er één chef stond te trappelen om deze week opnieuw gasten binnen te mogen ontvangen, was het wel Joost Vanaudenaerde. In oktober heropende hij ’t Vosken, een restaurant dat tot ver buiten de Roeselaarse stadsgrenzen gekend is. Maar na amper één weekend moesten de deuren weer dicht. Veel kans om er de voeten onder tafel te schuiven, hadden we dus nog niet. Maar zodra het opnieuw mocht, gingen we er proeven.