Alexis Vandemoortele en Florence Bruneel zorgden ervoor dat niemand naast de nieuwe stek van Flooh's zal kunnen kijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexis Vandemoortele en Florence Bruneel zorgden ervoor dat niemand naast de nieuwe stek van Flooh's zal kunnen kijken. © Maxime Petit

Hamburgerrestaurant Flooh’s schakelt versnelling hoger in Sint-Alfonsusstraat: “Opvallende gevel, overdadig interieur, vernieuwd menu en uitgebreid concept”

RoeselareDe opvallende oranje gevel in de Sint-Alfonsusstraat al opgemerkt? Op deze locatie heropent hamburgerrestaurant Flooh’s op vrijdag 19 augustus de deuren. Florence Bruneel (29) en Alexis Vandemoortele (32) waren met hun homemade burgers tot voor kort om de hoek te vinden in de Delaerestraat maar waren toe aan een volgende stap in hun culinair avontuur. Ze kozen voor een overdadige inrichting, een andere beleving en een vernieuwd menu. “Je kan hier zowel terecht voor een snelle hap als een totaalbeleving van cocktail tot dessert”, zeggen de vriendinnen.

 1. Politiezone Riho en baasje Stephane nemen na 10 jaar noodgedwongen afscheid van hond Deco: “Lieve loebas die er ook stond wanneer nodig.”
  PREMIUM
  Roeselare/Izegem/Hooglede

  Politiezo­ne Riho en baasje Stephane nemen na 10 jaar noodgedwon­gen afscheid van hond Deco: “Lieve loebas die er ook stond wanneer nodig.”

  Met veel pijn in het hart hebben de politie van de zone Riho (Roeselare-Izegem-Hooglede) en baasje Stephane Martens (47) afscheid moeten nemen van politiehond Deco. De patrouillehond was 10 jaar een trouwe compagnon aan de zijde van de Izegemse inspecteur. “Deco was uitzonderlijk sociaal en kindvriendelijk voor een politiehond. Zijn aaibaarheid maakt het afscheid des te pijnlijker”, aldus Stephane.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 3. Samana en Okra Beveren informeren over vroegtijdige zorgplanning
  Beveren

  Samana en Okra Beveren informeren over vroegtijdi­ge zorgplan­ning

  Samana en Okra Beveren organiseren op 18 oktober om 14 uur een gezamenlijke infonamiddag over vroegtijdige zorgplanning in het Parochiaal Centrum van Beveren op de Izegemseaardeweg 26. Tijdens de infosessie geeft Marie-Anne Dekeyser van de dienst Gezondheid en participatie van CM meer informatie. Ook het praktische luik van formulieren en documenten en de zorgvolmacht komt aan bod. De inkom bedraagt 5 euro, 2,5 euro met Vrijetijdspas, koffie of frisdrank inbegrepen. Inschrijven kan tot 10 oktober bij Paul Dejonckheere op 0498/08.65.76 en mits overschrijving op rekeningnummer BE43 7785 9533 2101 van Okra Beveren.