Gustaaf Vanhecke en Janny Boudry werden op het stadhuis ontvangen voor hun 60-jarig jubileum.
Volledig scherm
Gustaaf Vanhecke en Janny Boudry werden op het stadhuis ontvangen voor hun 60-jarig jubileum. © Joke Couvreur

Gustaaf en Janny al 60 jaar gelukkig getrouwd

0 reacties

 1. Route de Roelevard zet stationsbuurt in volle transformatie in de kijker: “Nu al een hippe buurt, maar met het potentieel om de hipste te worden”
  Roeselare

  Route de Roelevard zet stations­buurt in volle transforma­tie in de kijker: “Nu al een hippe buurt, maar met het potentieel om de hipste te worden”

  De wijk rond het Roeselaarse station is in volle verandering. Om alle nieuwe en opgefriste plekjes in de verf te zetten, sloeg de lokale middenstand de handen ineen met buurtbewoners en projectontwikkelaars om een nieuwe wandelroute uit te stippelen: Route de Roelevard, vernoemd naar het herontwikkelingsproject aan het station waar de eerste kantoren en handelsruimtes al eind dit jaar klaar moeten zijn. Wie die route aflegt, ontdekt niet alleen de (toekomstige) pareltjes van een buurt in volle metamorfose, maar maakt ook kans op een shop- en horecabon ter waarde van 50 euro.
 2. ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuilder getuigt
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuil­der getuigt

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Maandag kwamen vooral vrienden en familie van Gery en Marie-José getuigen, maar ook de eerste kennissen van Alexander Dean. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.
 1. Jongeman wil niet trakteren maar eigent zich wel pintjes toe en krijgt slag in aangezicht
  Roeselare / Staden

  Jongeman wil niet trakteren maar eigent zich wel pintjes toe en krijgt slag in aangezicht

  Een 21-jarige jongeman uit Staden riskeert een voorwaardelijke celstraf van twee jaar voor een slag die hij verkocht op café. Het slachtoffer wilde niet meedoen met om beurten pintjes trakteren tijdens een verjaardagsfeestje maar eigende zich wel pintjes toe. Door de klap liep hij een neusbreuk op. “Onmogelijk dat die verwondingen door mijn slag zijn”, zei beklaagde S. B. (21).