Steven Dewitte, Leen Sercu en Eddy Demeersseman van Groen Roeselare reikten de Groene Pluim uit aan Gene Vangampelaere van Meer Bomen in Roeselare.
Volledig scherm
Steven Dewitte, Leen Sercu en Eddy Demeersseman van Groen Roeselare reikten de Groene Pluim uit aan Gene Vangampelaere van Meer Bomen in Roeselare. © CDR

Groene pluim 2021 voor Meer Bomen in Roeselare

RoeselareBurgerinitiatief Meer Bomen in Roeselare, dat zich inzet voor de vergroening van Roeselare, is zaterdag gelauwerd door Groen Roeselare als winnaar van hun jaarlijkse Groene Pluim.

 1. Nachtelijke verkeershinder door inspectie spoorwegbruggen
  Roeselare

  Nachtelij­ke verkeers­hin­der door inspectie spoorweg­brug­gen

  De spoorwegbruggen in zowel de Veldstraat als die ter hoogte van de rotonde aan de Kop van de Vaart worden onderworpen aan een grondige inspectie. Hiertoe wordt op dinsdag 27 april de Veldstraat vanaf 22 uur tot en met woensdag 28 april om 6 uur afgesloten. Doorgang voor fietsers en voetgangers blijft behouden. Automobilisten moeten de omleiding volgen via de Guido Gezellelaan en de Herdersstraat. Voor de inspectie aan de brug ter hoogte van de Kop van de Vaart wordt de Vaartstraat ter hoogte van nummer 16. Dit op woensdag 28 april vanaf 22 uur tot en met donderdag 29 april om 6 uur. Omrijden moet via de Kaaistraat, de Bruanebrug, de Trakelweg, de Herdersstraat, de Rumbeeksesteenweg en de Koning Albert I-laan.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den