Groen schuift het Sterrebos naar voor als mogelijke huwelijkslocatie.
Volledig scherm
Groen schuift het Sterrebos naar voor als mogelijke huwelijkslocatie. © JBOR

Groen Roeselare wil trouwen in deelgemeentes of in openlucht mogelijk maken

RoeselareIn de rand van het nieuws dat er straks getrouwd zal worden in KOERS. Museum van de Wielersport pleit Groen Roeselare voor extra initiatief. De oppositiepartij wil dat het ook mogelijk zou zijn om in de deelgemeentes in het huwelijksbootje te stappen. 

 1. WVI zoekt schapen voor begrazing bedrijvenpark Krommebeek
  Beveren

  WVI zoekt schapen voor begrazing bedrijven­park Krommebeek

  De West-Vlaamse Intercommunale wil het onderhoud en beheer van het grasland in het recent ontwikkelde bedrijvenpark Beveren-Krommebeek hoofdzakelijk uitvoeren via begrazing door schapen. Zo wil de WVI het gebied op een aantrekkelijke, duurzame en ecologisch verantwoorde manier beheren. Hiervoor is de WVI op zoek naar een schapenhouder. Geïnteresseerde schapenhouders kunnen hun kandidatuur uiterlijk vrijdag 5 maart indienen bij de WVI. Meer info op www.wvi.be.
 1. Ardooie zoekt moni ’s voor zomervakantie
  Ardooie

  Ardooie zoekt moni ’s voor zomervakan­tie

  De gemeente Ardooie is op zoek naar monitors voor de zomervakantie. Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en creatieve ideeën? Ravot je graag met kinderen? Word je deze zomer 16 jaar of ben je een paar jaartjes ouder? Dan ben jij mogelijk de perfecte kandidaat om deze zomer een handje toe te steken bij IBO ‘t Filoetje of speelpleinwerking ’t Ravotterke en de kinderen van Ardooie en Koolskamp een topzomer te bezorgen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via kinderopvang@ardooie.be (‘t Filoetje), jeugddienst@ardooie.be (‘t Ravotterke) of op 051/74.40.40 voor een verkennend gesprek.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king