Archiefbeeld van het Roeselaarse stadspark.
Volledig scherm
Archiefbeeld van het Roeselaarse stadspark. © Toerisme Roeselare

Gratis toneel van eigen bodem in het stadspark

 1. Gezocht: Roeselarenaars die dienstverlening stad en Arhus onder de loep willen nemen
  Roeselare

  Gezocht: Roeselaren­aars die dienstver­le­ning stad en Arhus onder de loep willen nemen

  Stad Roeselare en ARhus zoeken Roeselarenaars die willen deel uitmaken van het Testpanel voor het Testhuis. Dit project gaat binnenkort van start en loopt tot juni 2023. Bedoeling ervan is om de dienstverlening van zowel de stad als van ARhus te verbeteren. Concreet zullen zowel burgers als medewerkers de dienstverlenende processen kritisch onder de loep nemen, zowel aan het loket, aan de telefoon, digitaal, op de werkvloer,… Dit om uit te zoeken waar en hoe het nog beter kan. Interesse om deel uit te maken van het Testpanel? Inschrijven kan via https://www.roeselare.be/formulier/inschrijvingsformulier-testhuis. De eerste bijeenkomst is voorzien op dinsdag 4 oktober van 19.30 tot 21.30 uur.
 1. Geert en Chantal openen slagerij-traiteur Witdouck in onzekere tijden: “We willen iedere klant hier piekfijn bedienen”
  SINT-ELOOIS-WINKEL

  Geert en Chantal openen slagerij-trai­teur Witdouck in onzekere tijden: “We willen iedere klant hier piekfijn bedienen”

  In de drukke Gullegemsestraat in de dorpskom van Sint-Eloois-Winkel is met slagerij-traiteur Witdouck een nieuwe handelszaak opengegaan. Geert Witdouck en Chantal Ternest kochten het handelspand in de zomer van vorig jaar en zijn nu uit de startblokken geschoten. In onzekere tijden, maar vol enthousiasme. “We willen zo vers en zo vriendelijk mogelijk werken naar onze klanten toe”, zegt Geert.