Godelieve Wyffels (72) met haar hondje Milou, bij de geforceerde achterdeur van haar woning langs de Hans Memlingstraat in Rumbeke.
Volledig scherm
PREMIUM
Godelieve Wyffels (72) met haar hondje Milou, bij de geforceerde achterdeur van haar woning langs de Hans Memlingstraat in Rumbeke. © Hans Verbeke

Godelieve (72) staat oog in oog met inbreker in haar keuken: “Ik heb mijn hondje opgepakt en ben snel weggelopen, naar de buren”

RumbekeDe wijk Wervikhove stond woensdagavond enkele uren in rep en roer, nadat twee mannen op heterdaad werden betrapt bij een inbraak. “Eén van hen stond in mijn keuken toen ik thuiskwam”, zegt Godelieve Wyffels, bij wie juwelen werden gestolen. “De politie kon hem arresteren. Onder meer met speurhonden en een drone werd nog lang gezocht naar zijn kompaan.” Die kon ontkomen.

 1. INTERVIEW. Curd en Katrien praten voor het eerst nadat levenswerk failliet ging: “30 jaar lang gaven we álles, en nu worden we beschuldigd van fraude”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Curd en Katrien praten voor het eerst nadat levenswerk failliet ging: “30 jaar lang gaven we álles, en nu worden we beschul­digd van fraude”

  “300.000 euro aan voorschotten hebben we onze klanten terugbetaald. En dan zeggen ze dat we doelbewust failliet gingen.” Curd Coukuyt (52) en Katrien Isembaert (46), ex-uitbaters van feestzalencomplex De Vossenberg in Hooglede, veren langzaam recht. Corona, maar vooral de veroordeling in de ondernemingsrechtbank in december, waar ze beroep tegen aantekenen, weegt door. Een openhartig gesprek over wat misliep in misschien wel de mooiste feestzalen van West-Vlaanderen.
  Hooglede, Wevelgem
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.