Kenneth Van Watermeulen en Nataschenka De Roo met de kinderen Joachim, Jorden, Jorick en Jochen.
Volledig scherm
Kenneth Van Watermeulen en Nataschenka De Roo met de kinderen Joachim, Jorden, Jorick en Jochen. © Joke Couvreur

Gezin uit VTM-programma Steenrijk Straatarm helpt nu zelf wie het moeilijker heeft: “Met ons gaat het beter, er zijn anderen die meer hulp nodig hebben”

Na hun passage vorige week in het VTM-programma Steenrijk Straatarm krijgt het gezin van Kenneth Van Watermeulen (40) en Nataschenka De Roo (39) heel wat warme reacties en hulp. Het koppel en hun vijf kinderen is bijzonder dankbaar, en wil nu op hun beurt mensen helpen die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. “De opnames voor Steenrijk Straatarm dateren van een jaar terug. Ondertussen is onze financiële situatie een pak beter waardoor we de hulp die wij dankzij het programma krijgen, graag schenken aan wie het meer nodig heeft”, zeggen Kenneth en Nataschenka.

17 reacties

 • Ariane Gekiere

  2 jaar geleden
  Hierop wil ik reageren , mensen kunnen beiden werken ...en het toch heel moeilijk om het eind van de maand halen, kvind het heel normaal !!!wat de regering ons aandoet ,de schuld ligt bij hen .natuurlijk STRAATARM ??is niet het juiste woord voor dit programma...straatarm is nog heel iets anders ,daklozen bv maar die kunnen niet meedoen aan dit programma .alhoewel !!!! T zou niet slecht zijn om eens op straat terecht te komen of omgek.in een mooi huis mogen vertroeven . elk zijn mening.
 • Liliane Bracke

  2 jaar geleden
  Met twee huizen ben je volgens mij niet straatarm punt
 • bart grosemans

  2 jaar geleden
  Proficiat aan beide koppels, doorzetten om ergens te raken. Afleveri g gezien en vond het twee warme gezinnen, elk met hun eigen "afwijkingen".
 • Heidi Werbrouck

  2 jaar geleden
  Michelle, heb je het artikel eigenlijk wel gelezen? Het was net door de aankoop van de nieuwe woonst dat de financiële problemen begonnen. Ook dateren de opnames van meer dan een jaar geleden en is hun andere huis intussen verkocht geraakt. Blijkbaar is begrijpend lezen niet aan u besteed of hebt u last van een groen monster.
 • FRANK ANCKAERT

  2 jaar geleden
  op goede weg dus...