Gerdi Vermeulen is dolblij om z'n trouwe klanten terug te zien.
Volledig scherm
Gerdi Vermeulen is dolblij om z'n trouwe klanten terug te zien. © CDR

Gerdi stelt trots vernieuwde In den Trap voor: “Maar helaas kunnen we door corona of ouderdom enkele vaste klanten nooit meer begroeten”

Roeselare“Ik had wel de nodige stress vanmorgen.” Aan het woord is Gerdi Vermeulen van café In den Trap aan het Roeselaarse Stationsplein. Tijdens de verplichte horecasluiting koos hij ervoor om tijdelijk in een supermarkt te werken en tegelijkertijd gaf hij z’n horecazaak ook een complete make-over. “Het is even wennen, maar ik ben blij dat we terug zijn”, glundert hij.

  1. Loonwerker lekt al voor de derde keer in twee weken hydraulische olie op de weg: “Zelfs uit een nieuwe sproeimachine… hoe kan dat nu?”
    PREMIUM
    Ardooie

    Loonwerker lekt al voor de derde keer in twee weken hydrauli­sche olie op de weg: “Zelfs uit een nieuwe sproeima­chi­ne… hoe kan dat nu?”

    Filip Verkindere (61) uit Ardooie moest dinsdagavond voor de derde keer in twee weken de brandweer bellen omdat er hydraulische olie lekte uit zijn sproeimachine. “Na de eerste keer kocht ik een nieuwe sproeimachine. 300.000 euro heeft die me gekost. Maar ondertussen is het weer twee keer in elf dagen gebeurd”, zucht de man. Leverancier Delvano uit Hulste onderzoekt het probleem.