Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Joris Vergauwen

Geluidshinder mogelijk door werken aan het spoor

 1. Jaimely (21) brengt Disneymagie naar Roeselare: “In Pualicious vind je spulletjes die je normaal alleen in Disneyland Parijs kunt kopen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Jaimely (21) brengt Disneyma­gie naar Roeselare: “In Pualicious vind je spulletjes die je normaal alleen in Disneyland Parijs kunt kopen”

  Op haar trouwschoenen stond de beeltenis van Belle en het Beest en Mickey prijkt op haar trouwring. Zeggen dat Jaimely (21) Meerschaert fans is van de fantasiewereld van Disney is een understatement. Gelijkgestemde zielen stippen best zaterdag 30 oktober in hun agenda aan. Dan opent Jaimely in Roeselare namelijk haar eigen Disneywinkel. “Met spullen voor de kleinste fan en de grootste verzamelaar”, knipoogt Jaimely.
 2. Opleiding Verpleegkunde van Hogeschool Vives verruilt Wilgenstraat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechnologie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”
  Roeselare

  Opleiding Verpleeg­kun­de van Hogeschool Vives verruilt Wilgen­straat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechno­lo­gie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”

  Hogeschool Vives maakt plannen om zeker deels, maar mogelijk ook volledig, hun huidige campus langs de Wilgenstraat te verlaten. Tegen het academiejaar 2023-2024 willen ze de opleiding verpleegkunde huisvesten in een nieuwbouw op campus Rumbeke, terwijl er ook gesprekken lopende zijn om de opleiding agro- en biotechnologie te verhuizen richting het Food Innovation Park aan Syntra West.