Volledig scherm
© Photo News

Geen straf voor drugsdealer die na controle op avondklok werd geklist in Roeselare

RoeselareEen 23-jarige drugsverkoper uit Roeselare heeft van de rechter in Kortrijk geen straf gekregen. Hij werd op 31 oktober 2020 bij een controle op de naleving van de avondklok in de stad geklist. Hij bekende al vier maanden drugs te verkopen en er achtduizend euro aan te hebben verdiend.

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Vincent Dedecker is hoofddocent padel bij Tennis Vlaanderen: “Vraag naar trainersopleiding is enorm”
  PADEL

  Vincent Dedecker is hoofddo­cent padel bij Tennis Vlaanderen: “Vraag naar trainersop­lei­ding is enorm”

  Nu de meeste sporten op ‘on hold’ staan, gaat het met de populariteit van de padelsport spectaculair omhoog. Padel is een echte rage geworden. Padelcourts rijzen als paddenstoelen uit de grond. Ook in West-Vlaanderen is de boom niet meer bij te houden. Bruggeling Vincent Dedecker is hoofddocent padel bij Tennis Vlaanderen en ziet ook de vraag naar opleiding van padeltrainers enorm de lucht ingaan.
 3. Groen ziet op zaterdag liever geen Shop & Go in Ooststraat: “Liever winkelwandelstraat dan extra auto’s aantrekken”
  Roeselare

  Groen ziet op zaterdag liever geen Shop & Go in Ooststraat: “Liever winkelwan­del­straat dan extra auto’s aantrekken”

  Roeselare krijgt er vanaf maart 77 Shop & Go plaatsen bij in het stadscentrum. Momenteel worden her en der in het straatbeeld de nodige sensoren geïnstalleerd. Shop & Go plaatsen zijn zijn parkeerplaatsen, te herkennen aan de rode lijn naast het parkeervak, waar je een halfuur gratis kan parkeren. Tijdens de commissie ruimte maandagavond bleek dat de huidige 107 Shop & Go plaatsen die in het najaar van 2017 werden ingericht tussen 9 en 18 uur een gemiddelde bezetting hebben van 41% “Dat toont dat er zowel een goeie rotatie van parkeerders als een goeie bereikbaarheid is van de plaatsen”, duidt mobiliteitsambtenaar Els Depuydt. De gemiddelde bezetting van de Shop & Go plaatsen is het laagst op maandag (37%) en het hoogst op vrijdag (44%).
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?