Zaakvoerders Frédérique De Reuck en Francis Reynaert hebben met Joost Vanaudenaerde een nieuwe chef voor hun Bistro Chez Jacques.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerders Frédérique De Reuck en Francis Reynaert hebben met Joost Vanaudenaerde een nieuwe chef voor hun Bistro Chez Jacques. © Maxime Petit

Frisse start voor Bistro Chez Jacques: “We willen ons plekje in Gault&Millau heroveren”

RoeselareBistro Chez Jacques heropent binnenkort weer de deuren. Het restaurant aan het Roeselaarse Sint-Michielsplein bleef dicht sinds de verplichte sluiting in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus in oktober 2020. Met Joost Vanaudenaerde als nieuwe chef en plannen voor een nieuw aperitiefsalon zijn zaakvoerders Francis Reynaert en Frédérique De Reuck klaar om hun plekje in de Gault&Millau-gids te heroveren.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.