Didier de Daniloff fotografeert tijdens het Weekend van de Klant de helden van de zorg als dank voor hun inzet tijdens de coronacrisis.
Volledig scherm
Didier de Daniloff fotografeert tijdens het Weekend van de Klant de helden van de zorg als dank voor hun inzet tijdens de coronacrisis. © Maxime Petit

Fotograaf Didier de Daniloff vraagt via open brief om perspectief: “Door veelvoud aan regeltjes kunnen wij nauwelijks onze job uitoefenen”

RoeselareNu na de kappers ook de niet-medische contactberoepen opnieuw aan de slag zijn, kruipt ook Roeselaars beroepsfotograaf Didier de Daniloff samen met 16 andere collega-fotografen in de pen om via een open brief versoepelingen te eisen. “Officieel zijn wij open, maar er zijn zodanig veel specifieke regeltjes waardoor onze job al sinds november on hold staat. Veel vragen we niet, we willen gewoon terug aan het werk”, aldus Didier.

 1. Landbouw- en Oude Zilverbergstraat plaatselijk dicht door werken
  Roeselare/Rumbeke

  Landbouw- en Oude Zilver­bergstraat plaatse­lijk dicht door werken

  Volgende week gaan twee straten plaatselijk een dagje dicht door bouwwerkzaamheden. De Landbouwstraat wordt op maandag 12 april afgesloten voor het plaatsen van een vloerplaat. De straat blijft toegankelijk voor het plaatselijk verkeer. Alle bewoners kunnen tot aan hun woning rijden. Doorgaand verkeer moet de omleiding volgen via de Sint-Amands- en de Kleine Bassinstraat. ’s Anderdaags, op dinsdag 13 april, wordt de Oude Zilverbergstraat ter hoogte van huisnummer 105 afgesloten voor het plaatsen van een torenkraan. Plaatselijk verkeer is welkom, maar doorgaand verkeer moet omrijden via de Wagen- en de Bergstraat.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant