Florence Bruneel van Flooh’s lanceert donderdag haar haute dogs.
Volledig scherm
Florence Bruneel van Flooh’s lanceert donderdag haar haute dogs. © Maxime Petit

Florence van Flooh’s laat Roeselare kennismaken met haute dogs: “Een hotdog is meer dan een broodje met een worst, wat ajuin en ketchup”

RoeselareFlorence Bruneel (27) wil bewijzen dat een hotdog zoveel meer kan zijn dan gewoon een worst tussen een broodje. Donderdag lanceert ze in haar hamburgerrestaurant Flooh’s zeven verschillende haute dogs of hotdogs met verse groentjes, huisbereide sausjes, versgebakken broodjes,... “Fast food is in de ogen van velen nog steeds die vettige hap, maar ik wil aantonen dat het ook anders kan”, zegt Florence. 

 1. Heraanleg Ooststraat heeft beperkte impact op dinsdagmarkt
  Roeselare

  Heraanleg Ooststraat heeft beperkte impact op dinsdag­markt

  De heraanleg van het wegdek in de Ooststraat is maandag gestart. In een tijdspanne van amper drie weken worden de klinkers tussen de Grote Markt en het kruispunt met de Jan Mahieustraat/Delaerestraat uitgebroken en vervangen door een dubbele laag asfalt. De verkeershinder bleef maandag voorlopig uit, maar wie dinsdag naar de wekelijkse markt trekt zal wel een lichte impact voelen. Zo schuiven de marktkramers die normaliter hun kraam opstellen langs de Ooststraat een beetje op door de werken. Ook raadt de stad aan om met de fiets richting dinsdagmarkt te trekken.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Brandweer organiseert marktdag ten voordele van Residentie Hardoy
  Ardooie

  Brandweer organi­seert marktdag ten voordele van Residentie Hardoy

  De Ardooise brandweer organiseert op woensdag 31 augustus een benefietmarkt ten voordele van woonzorgcentrum Hardoy. Ze inviteerden een aantal marktkramers die op de laatste dag van de zomervakantie hun kramen opstellen tussen 14 en 18 uur op het terrein van het WZC langs de Eekhoutstraat. Je zal er onder meer kledij, eierkoeken, wenskaarten, kip aan’t spit, slaapkledij, juwelen, fruit en groenten kunnen aankopen. Op het terras wordt er muzikale animatie voorzien en je kan er genieten van ijscoupes en pannenkoeken. De opbrengst van het initiatief gaat naar het animatieteam van Residentie Hardoy. In september wordt het initiatief nogmaals herhaald maar dan bij en ten voordele van WZC BEN.
 3. Man slaat kerel bewusteloos
  Roeselare

  Man slaat kerel bewuste­loos

  Een 37-jarige man uit Roeselare riskeert vier maanden cel omdat hij een andere man een neusbreuk heeft geslagen. Laurentiu R. kreeg het op 10 april aan de stok met een man in de woning van zijn broer in Roeselare. Op een bepaald moment gaf hij de man een vuistslag tegen zijn neus. Het slachtoffer raakte bewusteloos en liep een neusfractuur op. De beklaagde bekende bij de politie meteen de feiten. Er werd een dossier opgestart voor bemiddeling in strafzaken, maar dat werd niet positief afgerond. Laurentiu R. kwam maandag ook niet opdagen op de rechtbank Hij riskeert vier maanden cel en 800 euro boete. Vonnis op 5 september.