Mathieu Vancanneyt van Chateau Residenties overhandigt de cheque aan Kim Den Baes. Links Marc Vermeulen, met de fiets aan de hand Jasper Dejonckheere en Toon Wybo.
Volledig scherm
Mathieu Vancanneyt van Chateau Residenties overhandigt de cheque aan Kim Den Baes. Links Marc Vermeulen, met de fiets aan de hand Jasper Dejonckheere en Toon Wybo. © Foto SVR

Fietstocht voor Onze Kinderen krijgt duwtje in de rug van 9.420 euro

ROESELARE/OOSTENDEJasper Dejonckheere, Jasper Delbecke en Toon Wybo fietsen morgen van Brussel naar Roeselare voor het goede doel: de vzw Onze Kinderen. De drie vrienden krijgen meteen al een duwtje in de rug dankzij Chateau Residenties.

 1. Cultuurkapel De Schaduw gaat ondergronds voor coronaproof cultuurwandeling
  Ardooie

  Cultuurka­pel De Schaduw gaat onder­gronds voor corona­proof cultuurwan­de­ling

  Cultuurkapel De Schaduw blijft zich in tijden van corona creatief heruitvinden en pakt tijdens de krokusvakantie uit met MOLmens, een twee uur durende visuele audiowandeling die zich afspeelt diep onder de Ardooise akkers. Jonah Muylle, coördinator van De Schaduw, wist hiervoor enkele mooie namen te strikken, zoals Wouter Deprez. “De goesting bij ons en de acteurs en de honger naar cultuur bij het publiek is heel groot”, weet Jonah.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen