Kirby D'hooghe, Michèle Vandenbunder, Jonathan Castiau en Niels Vandecasteele en Steven Callens van Merchandise Essentials.
Volledig scherm
Kirby D'hooghe, Michèle Vandenbunder, Jonathan Castiau en Niels Vandecasteele en Steven Callens van Merchandise Essentials. © Foto Joke Couvreur

"Fans van Dimitri Vegas & Like Mike dragen onze shirts"

ROESELARET-shirts van topdj's Dimitri Vegas & Like Mike, petjes van Kirsten Flipkens en Wout Van Aert en schuimhanden van wereldbefaamde merken als Coca-Cola. Al die gadgets zijn van Roeselaarse makelij. En daar stopt de ambitie van Steven Callens en Niels Vandecasteele van Merchandise Essentials niet. Het duo lanceert nu ook Storelaunchers, voor wie snel, eenvoudig en budgetvriendelijk online wil verkopen.

 1. Sport #VANRSL organiseert cursus zelfverdediging
  Roeselare

  Sport #VANRSL organi­seert cursus zelfverde­di­ging

  Ben je soms onzeker op straat? Wat doe je best als iemand je vastgrijpt of agressief is? Hoe ga je hier het best mee om en wat zijn de valkuilen? Sport #VANRSL biedt op dit alles een antwoord met een cursus zelfverdediging. Die organiseren zij vijf dinsdagavonden na elkaar vanaf 1 maart. Dit in de taekwondozaal van het Stedelijk Sportstadion langs de Spanjestraat en telkens van 18 tot 19 uur. Elke les wordt er een concrete situatie bekeken en de cursus staat zowel open voor mannen als vrouwen vanaf 16 jaar. Wel kan de cursus pas doorgaan bij minstens acht ingeschreven deelnemers. Inschrijven kan via 051/26.24.00, vrijetijd@roeselare.be of https://vanrslshop.roeselare.be. De cursus kost 15 euro, houders van een vrijetijdspas betalen 7,50 euro. Deelnemers dragen best sportieve kledij en brengen een flesje water en een handdoek mee.
 2. Steven Vanmedegael ziet Knack Roeselare voor prima verweer zorgen in Polen: “Het gaat de goede richting uit”
  VOLLEYBAL CHAMPIONS LEAGUE

  Steven Vanmede­gael ziet Knack Roeselare voor prima verweer zorgen in Polen: “Het gaat de goede richting uit”

  Na de competitienederlaag tegen Aalst heeft Knack Roeselare zich dinsdag herpakt in Polen in de Champions League-wedstrijd tegen Jastrzebski Wegiel. Er stonden weliswaar 3-0-verliescijfers op het scorebord, maar het volleybal dat Roeselare liet zien was hoopgevend en veelbelovend. Op het einde van elke set kwam finaal de kwaliteit van de thuisploeg bovendrijven. “We hebben ons knap verweerd, maar we konden het net niet afmaken”, geeft trainer-coach Vanmedegael toe.