Kirby D'hooghe, Michèle Vandenbunder, Jonathan Castiau en Niels Vandecasteele en Steven Callens van Merchandise Essentials.
Volledig scherm
Kirby D'hooghe, Michèle Vandenbunder, Jonathan Castiau en Niels Vandecasteele en Steven Callens van Merchandise Essentials. © Foto Joke Couvreur

"Fans van Dimitri Vegas & Like Mike dragen onze shirts"

ROESELARET-shirts van topdj's Dimitri Vegas & Like Mike, petjes van Kirsten Flipkens en Wout Van Aert en schuimhanden van wereldbefaamde merken als Coca-Cola. Al die gadgets zijn van Roeselaarse makelij. En daar stopt de ambitie van Steven Callens en Niels Vandecasteele van Merchandise Essentials niet. Het duo lanceert nu ook Storelaunchers, voor wie snel, eenvoudig en budgetvriendelijk online wil verkopen.

 1. Mister Spaghetti start crowdlending voor zesde restaurant in Oostende: “Investeer in onze zaak, het brengt een pak meer op dan spaarboekje”
  Roeselare/Oostende

  Mister Spaghetti start crowdlen­ding voor zesde restaurant in Oostende: “Investeer in onze zaak, het brengt een pak meer op dan spaarboek­je”

  De lockdown heeft geen impact op de ambitie van Veerle Jacobs en Samuel Van Opdenbosch, zaakvoerders van Mister Spaghetti. In Oostende willen ze deze zomer een zesde vestiging openen. Om hun plan te financieren, lanceerde het koppel een crowdlendingscampagne bij het Gentse investeringsplatform WinWinner. “Wie investeert in onze zaak, krijgt jaarlijks tot 7,75 procent brutorente”, zeggen Veerle en Samuel.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"