Damienne uit Roeselare was zes jaar de partner van Mike D., de aannemer uit Waregem die zich in de rechtbank moet verantwoorden voor zijn zoveelste bedrieglijk faillissement.
Volledig scherm
PREMIUM
Damienne uit Roeselare was zes jaar de partner van Mike D., de aannemer uit Waregem die zich in de rechtbank moet verantwoorden voor zijn zoveelste bedrieglijk faillissement. © Hans Verbeke

'Faillissementskoning’ lichtte ook Damienne, z’n eigen partner, op: “Vandaag, zeven jaar later, kan ik nog altijd niet vooruit met m’n leven”

Roeselare/Waregem/WevelgemWoensdag behandelt de rechter in Kortrijk een dossier waarin Mike D. (52) uit Waregem terechtstaat voor een bedrieglijk faillissement waarbij grote sommen vennootschapsgeld werden weggesluisd. “Het zoveelste”, zegt Damienne (40) uit Roeselare. Zes jaar lang was ze de partner van Mike D., die haar helemaal inpalmde toen ze het emotioneel moeilijk had. “Hij duwde me in een financiële put waarin ik net niet verdronk. Achteraf bleek ik lang niet het enige slachtoffer.”

  1. Aanvraag binnen voor Jumbo naast Euroshop: “Goed voor 70 extra jobs”
    PREMIUM
    Rumbeke

    Aanvraag binnen voor Jumbo naast Euroshop: “Goed voor 70 extra jobs”

    Er deden al een tijdje geruchten de ronde, maar nu is het zeker. De Nederlandse supermarktketen Jumbo wil graag een filiaal openen langs de Meensesteenweg, op de Euroshopsite. De omgevingsvergunningaanvraag voor de bouw van een gloednieuwe winkel is ingediend en het openbaar onderzoek loopt tot en met 24 december. Als er groen licht volgt, zou de Roeselaarse Jumbo de eerste winkel van de prijzenbreker worden in de regio.