Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Bart Kerckhoven

Extra sporttoestellen op komst op Trax-site

RoeselareStad Roeselare wil de zone die het station met de Trax-site verbindt, inrichten als recreatieve zone met sporttoestellen.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Van de werf naar de Ironman in Hawaï: bouwbedrijf geeft projectleider Vincent (32) de kans om droom als triatleet na te jagen
  PREMIUM
  Izegem

  Van de werf naar de Ironman in Hawaï: bouwbe­drijf geeft projectlei­der Vincent (32) de kans om droom als triatleet na te jagen

  Als projectleider stond hij overdag op verschillende werven en trainde hij voor en na zijn uren als triatleet. Toen hij zeven maanden geleden vader werd van een zoontje verdwenen zijn rust en recuperatietijd als sneeuw voor de zon. Zijn werkgever bouwbedrijf Six geeft Vincent Van de Walle (32) nu de kans om zich twee dagen per week voltijds te focussen op zijn sport. “Mijn ultieme doel? Deelnemen aan de Ironman in Hawaï.”