Bij slagerij Dugardeyn in Roeselare schoven honderden klanten in rij aan om hun bestelling voor oudjaar af te halen.
Volledig scherm
Bij slagerij Dugardeyn in Roeselare schoven honderden klanten in rij aan om hun bestelling voor oudjaar af te halen. © VTM Nieuws

Evenementenbureau leidt drukte bij slagerij Dugardeyn in goede banen: “Alles verloopt vlot”

RoeselareBij slagerij Dugardeyn in Roeselare was het donderdagvoormiddag aanschuiven. Honderden klanten haalden er hun bestellingen voor oudjaar op. De slagerij-traiteur nam een evenementenbureau onder de arm om alles zo veilig, comfortabel en coronaproof te laten verlopen. “Door de bubbels zijn er meer kleinere porties. Het betekent voor ons dubbel werk voor hetzelfde aantal personen”, aldus Kurt Dugardeyn.

 1. 22 West-Vlaamse vaccinatiecentra krijgen samen 12 miljoen euro: zo verdeelt Vlaanderen het geld
  West-Vlaanderen

  22 West-Vlaam­se vaccinatie­cen­tra krijgen samen 12 miljoen euro: zo verdeelt Vlaanderen het geld

  De Vlaamse regering heeft vandaag beslist om 12.484.200 euro uit te trekken voor de uitbating en de infrastructuur van de 22 vaccinatiecentra in West-Vlaanderen. “We staan voor een van de grootste logistieke en medische uitdagingen sinds de Tweede Wereldoorlog”, zegt Vlaams Parlementslid Brecht Warnez (CD&V). “En dat brengt kosten met zich mee.” Hieronder zie je hoeveel geld naar elk vaccinatiecentrum gaat.
 2. Stijn Van Schie en Roeselare sturen zwak Menen wandelen: “Nochtans amper getraind”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Stijn Van Schie en Roeselare sturen zwak Menen wandelen: “Nochtans amper getraind”

  Roeselare heeft na een knappe prestatie de drie punten op zak gestoken tegen Menen. Coach Vanmedegael miste zaterdag nochtans liefst vijf spelers omwille van corona, maar zelfs zonder Fragkos, Tuerlinckx, Coolman, Huhmann en D’Hulst veegde het de Meense buren van het parket. Met dank aan Stijn Van Schie, die de meeste punten scoorde en ook tot Star of the Game verkozen werd.
 1. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur

 2. Toeristen opeengepakt in Roemeens skioord
  Play

  Toeristen opeenge­pakt in Roemeens skioord