In augustus 2020 bracht minister Crevits nog een bezoek aan Desotec.
Volledig scherm
In augustus 2020 bracht minister Crevits nog een bezoek aan Desotec. © RV

Eén miljoen strategische ecologiesteun voor Desotec

RumbekeMet steun van Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) zal het Roeselaarse Desotec een nieuwe recyclagetechnologie ontwikkelen. Het bedrijf langs de Regenbeekstraat voorziet hiervoor een investering van 21,5 miljoen euro, terwijl ze van de Vlaamse regering 1 miljoen strategische ecologiesteun krijgt.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Roeselare beantwoordt al je vragen over zonnepanelen
  Roeselare

  Roeselare beant­woordt al je vragen over zonnepane­len

  tad Roeselare organiseert samen met het Energeihuis een gratis digitale infosessie over zonnepanelen. Moet je er leggen of toch juist niet? Wat houdt een digitale meter in? Hoe kan ik mijn verbruik afstemmen op mijn productie? Is het nog rendabel? Is een thuisbatterij een interessante investering? Velen onder ons zitten met de handen in het haar. Zijn zonnepanelen nog interessant en is er een verdienmodel? Op al deze vragen krijg je op maandag 28 juni om 19 uur antwoord. Inschrijven voor de infosessie kan via https://www.klimaatswitch.be/inschrijven-infosessie-energiehuis.