In het station van Roeselare beet de Roemeen een agent in de hand.
Volledig scherm
In het station van Roeselare beet de Roemeen een agent in de hand. © LSI

Dronken man die agent bijt, krijgt voorwaardelijke celstraf

Roeselare/VeurneEen man uit Veurne is woensdag veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van zeven maanden en een boete van achthonderd euro omdat hij bij zijn arrestatie een agent in de hand heeft gebeten.

 1. Dennis Deroey (Roeselare) stoomt zich klaar voor de topontmoeting tegen ex-ploeg Aalst: “We gaan altijd voor de overwinning”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Dennis Deroey (Roeselare) stoomt zich klaar voor de topontmoe­ting tegen ex-ploeg Aalst: “We gaan altijd voor de overwin­ning”

  Na een korte onderbreking - geen Champions League en geen clash tegen Maaseik - maakt Knack Roeselare zich klaar voor de topontmoeting tegen Lindemans Aalst. Iedereen bij Roeselare tekent na een afzonderingsperiode weer present. Zonder verdere tegenberichten kan er zaterdag opnieuw gevolleybald worden. “Het blijft afwachten in deze onzekere tijden. Maar we veronderstellen, we rekenen er zelfs op, dat we kunnen spelen”, bevestigt libero Dennis Deroey.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.