De twee jongeren amuseerden zich kostelijk met hun wagens, op twee voetbalvelden van KSV Rumbeke. Ze veroorzaakten daarbij nogal wat schade.
Volledig scherm
PREMIUM
De twee jongeren amuseerden zich kostelijk met hun wagens, op twee voetbalvelden van KSV Rumbeke. Ze veroorzaakten daarbij nogal wat schade. © Hans Verbeke

Driftende vandalen trekken diepe sporen op voetbalvelden en passeren ook voorbij … een bewakingscamera

RumbekeTwee jongeren die afgelopen weekend gingen joyriden op twee voetbalvelden van KSV Rumbeke, zullen zich dat beklagen. Binnen de kortste keren werden ze ontmaskerd. De schade aan de voetbalvelden is aanzienlijk.

 1. Coronaproof alternatief voor Ardooise Urban Run
  Ardooie

  Corona­proof alterna­tief voor Ardooise Urban Run

  De vierde editie van de Ardooise Urban Run wordt noodgedwongen in een alternatieve vorm georganiseerd. Team Lucrèce, dat met het loopevent geld inzamelt om deel te nemen aan de 100 kilometer run van Kom Op Tegen Kanker, kan door de coronamaatregelen de Urban Run niet op één dag organiseren. Daarom besloten ze samen met het Instituut Heilige Kindsheid en vrije basisschool De Boomgaard een alternatieve loop te organiseren, gespreid over negen dagen. Er zal gelopen kunnen worden vanaf 13 februari om 14 uur. De pijlen die het parcours aanduiden, blijven hangen tot en met 21 februari om 18 uur. Deelnemen zal uitsluitend kunnen per gezin of in een groepje van maximum vier personen.
 2. Motena en Lions Club Roeselare steunen welzijnsorganisaties
  Roeselare

  Motena en Lions Club Roeselare steunen welzijnsor­ga­ni­sa­ties

  In de administratieve zetel van Motena waren dinsdag heel wat gelukkige gezichten te zien. Elk jaar schenkt Motena de 1.000 euro die ze uitsparen door te kiezen voor digitale nieuwjaarskaarten aan verschillende welzijnsorganisaties. Dit jaar verhoogde de Lions Club Roeselare dit bedrag met 8.500 euro. Het totale bedrag werd verdeeld onder VOC Op Stap, ’t Hope, Thuiszorgdiensten Kotee, De Graancirkel, NieuwjaarsActie Roeselare (NAR), de Roeselaarse dienstencentra en de Televestiaire of allen organisaties die zich de voorbije eindejaarsperiode inzetten om de eenzaamheid onder de alleenstaanden te doorbreken.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Terras wordt volledig weggevaagd door winterstorm
  Play

  Terras wordt volledig weggevaagd door winter­storm

 2. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit