Drie weken na de brand bij Sidegro vinden bewoners van de Sint-Jozefswijk nog steeds asbeststukken in hun tuinen.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie weken na de brand bij Sidegro vinden bewoners van de Sint-Jozefswijk nog steeds asbeststukken in hun tuinen. © RV

Drie weken na monsterbrand bij afvalbedrijf blijft buurt asbestresten in tuin vinden: “Onze kleinkinderen mogen niet meer buiten spelen”

RoeselareDrie weken na de grote brand bij het bedrijf Sidegro op de Trakelweg blijven bewoners van de Sint-Jozefswijk asbestresten in hun tuintjes en op hun terrassen vinden. De bezorgdheid is zo groot dat de buurt zich nu met een open brief tot het stadsbestuur en het bedrijf richt. De bewoners willen strengere controles op het aangevoerde afval. Het bedrijf staat open voor overleg, maar probeert het gezondheidsrisico te nuanceren.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.