Niels Vandecasteele en Steven Callens, zaakvoerders van Merchandise Essentials, plannen tegen 2022 hier in Beveren, vlakbij de Heirweg, een nieuw hoofdkantoor.
Volledig scherm
Niels Vandecasteele en Steven Callens, zaakvoerders van Merchandise Essentials, plannen tegen 2022 hier in Beveren, vlakbij de Heirweg, een nieuw hoofdkantoor. © Joke Couvreur

Drie jaar geleden opgestart in de living: Merchandise Essentials verovert Nederland en lonkt naar Ierland

De internationale trein is vertrokken voor Merchandise Essentials. Drie jaar geleden maakten Steven Callens en Niels Vandecasteele van T-shirts, petjes, kousen, … voor bedrijven, steden en gemeenten, artiesten en merken hun beroep. Deze week openden ze hun eerste buitenlandse kantoor in Nederland. In het najaar volgt een kantoor in Ierland. Maar het duo vergeet ook hun roots niet. In Beveren plannen ze tegen 2022 een nieuw hoofdkantoor.

0 reacties

 1. ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuilder getuigt
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuil­der getuigt

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Maandag kwamen vooral vrienden en familie van Gery en Marie-José getuigen, maar ook de eerste kennissen van Alexander Dean. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.