De frontale botsing deed zich voor langs de Izegemsestraat in Rumbeke. Beide voertuigen raakten zwaarbeschadigd.
Volledig scherm
De frontale botsing deed zich voor langs de Izegemsestraat in Rumbeke. Beide voertuigen raakten zwaarbeschadigd. © Hans Verbeke

Drie gewonden na stevige frontale klap langs de Izegemsestraat

Roeselare/IzegemDe hulpdiensten repten zich zondag op de middag naar de Izegemsestraat in Rumbeke, na een frontale botsing tussen twee auto’s. Drie mensen raakten lichtgewond. Ze werden allen naar het ziekenhuis overgebracht.

 1. Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”
  PREMIUM

  Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”

  De zussen Laure (29) en Marie (26) Petitqueux zijn sinds deze week de nieuwe gezichten van Carrefour Market in het centrum van Kortemark. De derde generatie al langs mama’s zijde. “Als ik mijn Unic van weleer vergelijk met deze vernieuwde winkel kan ik alleen maar fier zijn”, reageert opa Wilfried (83) die ondanks zijn gerespecteerde leeftijd nog volop meedraait in de winkels van de Kortemarkse ondernemersfamilie. Dit is hoe het allemaal begon.
  Roeselare
 2. Volgende week asfalteringswerken in Honzebroek-, Gitse- en Vinkenstraat

  Volgende week asfalte­rings­wer­ken in Honzebroek-, Gitse- en Vinken­straat

  Na eerder uitstel omwille van het weer, gaan de asfalteringswerken in de Honzebroekstraat, Vinkenstraat en Gitsestraat dan toch van start. Op maandag 20 maart start de aannemer in de Gitsestraat, specifiek in het stuk van de Noordlaan tot en met het kruispunt met de Honzebroekstraat. Daarna volgen de Vinkenstraat en de Honzebroekstraat, vanaf de Biezenstraat tot aan huisnummer 147.Eerst wordt een kleeflaag bevestigd, aansluitend volgt de asfaltlaag die even moet afkoelen en uitdrogen. Woensdag 22 maart moet het verkeer opnieuw door kunnen.
  Roeselare
 1. Vaticaankenner Emmanuel Van Lierde aan het woord over paus Franciscus

  Vaticaan­ken­ner Emmanuel Van Lierde aan het woord over paus Franciscus

  Davidsfonds Roeselare en Kerk in Roeselare halen op dinsdag 28 maart Vaticaankenner Emmanuel Van Lierde naar de kerk van De Bremstruik langs de Arme Klarenstraat. Van Lierde komt er om 20 uur zijn nieuwe boek ‘Paus Franciscus. De conservatieve revolutionair’ voorstellen dat verschijnt naar aanleiding van de tiende verjaardag van het pontificaat van de huidige paus. Al die jaren volgt hij de paus en zijn beleid op de voet en Van Lierde kon de man zelfs interviewen. Voor de auteur is Franciscus een man die zoals zijn naamgenoot uit Assisi de kerk weer wil opbouwen door uitgesproken standpunten over de actualiteit en door binnenkerkelijke hervormingen, ook al bestaat hiertegen verzet. Wil je deze lezing, die de kans biedt om kennis te maken met wat men nu al ‘de erfenis van Franciscus’ noemt, bijwonen? Schrijf je dan in via davidsfondsroeselare@gmail.com, dekenij.roeselare@scarlet.be of 051/20.09.04. Als inkom wordt een vrije bijdrage gevraagd ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Syrië.
  Roeselare
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.