Illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie © Getty Images/iStockphoto

Dit zijn de onveilige schoolroutes in de regio waar Vlaams minister Peeters werk van maakt

RoeselareVlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) wil dat kinderen veilig met de fiets of te voet naar school kunnen gaan. 159 West-Vlaamse knelpunten worden dan ook aangepakt, 22 ervan liggen in de Mandelstreek. Ontdek hier welke gevaarlijke punten straks veiliger worden voor de schoolgaande jeugd.

  1. Gentse Lichterveldenaar Steven opent vandaag ‘Baraaf’ in pop-upversie: “Tot het binnen afgewerkt is iedereen welkom in de tuin”
    PREMIUM
    Zwevezele/Lichtervelde

    Gentse Lichtervel­de­naar Steven opent vandaag ‘Baraaf’ in pop-upversie: “Tot het binnen afgewerkt is iedereen welkom in de tuin”

    Zwevezele krijgt er met ‘Baraaf’ een café bij. Het pand zelf wordt nog volop gerenoveerd, maar in de tuin van het voormalige Taverne Hapkin, kan je vanaf vandaag al terecht in een pop-up zomerbar. Ook het EK Voetbal kan je er volgen op drie grote schermen. Voor Steven Houttekier, de vriend van Madelon Vanzieleghem van Den Gouden Appel in Lichtervelde, begint daarmee een nieuw hoofdstuk. “Een kinderwens hebben we niet, maar met Den Appel en Baraaf hebben we nu toch al twee kindjes. Allemaal door corona.”