Michelle Vanrobaeys en Nick Torrée ontdekten op een wel heel bijzondere manier het geslacht van hun tweede kindje.
Volledig scherm
PREMIUM
Michelle Vanrobaeys en Nick Torrée ontdekten op een wel heel bijzondere manier het geslacht van hun tweede kindje. © Maxime Petit

Dit is pas een unieke gender reveal: reuzenrad verklapt geslacht van kindje van Michelle en Nick

RoeselareMichelle Vanrobaeys en Nick Toorré ontdekten zondag op een wel heel bijzondere manier het geslacht van hun tweede kindje, dat in juli wordt verwacht. Vrienden en familie van het koppel maakten  een tochtje in het reuzenrad op het Roeselaarse Stationsplein en staken vanop grote hoogte rookbommen af. 

  1. De Gouden Tuin zoekt mooiste stukjes privé groen
    Roeselare

    De Gouden Tuin zoekt mooiste stukjes privé groen

    Stad Roeselare gaat opnieuw op zoek nar het mooiste privé groen via de wedstrijd De Gouden Tuin. Deelnemen kan in vijf categorieën: natuurvriendelijke voortuin, architectonische voortuin, hoeve, bedrijfsgebouw en geveltuin of terras- en balkonversiering. Inschrijven kan tot 1 juni via https://www.roeselare.be/formulier/inschrijving-de-gouden-tuin. Tussen 1 en 30 juni gaat de jury van De Gouden Tuin bij alle deelnemers langs. Er wordt gelet op het onderhoud, de aanleg, de kleurenpracht, de uitgroei, de verscheidenheid en de originaliteit. Na de keuring krijg je een uitnodiging om de proclamatie bij te wonen en te ontdekken of je voortuin of gevel in de prijzen viel.