De Henri Horriestraat in Roeselare was het decor van een vechtpartij op de straat op klaarlichte dag.
Volledig scherm
De Henri Horriestraat in Roeselare was het decor van een vechtpartij op de straat op klaarlichte dag. © Google Streetview

Discussie over gevallen bromfiets eindigt in vechtpartij op klaarlichte dag in Roeselaarse stadscentrum

Roeselare/HarelbekeEen discussie over een gevallen bromfiets eindigde op 22 augustus 2020 op klaarlichte dag in het Roeselaarse centrum in een minutenlange vechtpartij. Vier verdachten uit Harelbeke moesten zich maandag voor de rechtbank in Kortrijk verantwoorden voor de slagen die ze aan de eigenaar van de bromfiets uitdeelden.

 1. Al ruim 17.000 euro ingezameld voor gehoorimplantaat voor Emilia (4,5 maand): “Na een zware periode kunnen we eindelijk weer lachen”
  PREMIUM
  Hooglede

  Al ruim 17.000 euro ingezameld voor gehoorim­plan­taat voor Emilia (4,5 maand): “Na een zware periode kunnen we eindelijk weer lachen”

  De crowdfunding die de 4,5 maanden oude Emilia Provoost uit Hooglede aan een gehoorimplantaat moet helpen, heeft in een goeie week tijd al ruim 17.000 euro opgeleverd. Mama en papa Lynsey Rosiers en Michiel Provoost (beiden 24) zijn ervan overtuigd dat de kaap van de 20.000 euro eerstdaags probleemloos overschreden zal worden. Hierdoor kan Emilia in augustus of september het broodnodige implantaat krijgen. “Wij zijn in de wolken met de massale respons. Er is hierdoor een enorme last van onze schouders gevallen”, zegt mama Lynsey.
 2. Club Roeselare zoekt vers bloed voor jeugdwerking
  Roeselare

  Club Roeselare zoekt vers bloed voor jeugdwer­king

  De jeugdwerking van Club Roeselare is door uitbreiding van de werking nog op zoek naar jeugdspelers voor alle leeftijdscategorieën. Vanaf 5 jaar ben je welkom bij de voetbalclub met thuishaven in het Rodenbachstadion op Krottegem. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op jeugd@clubroeselare.be. Daarnaast zoekt Club Roeselare ook nog enkele nieuwe krachten om de jeugdwerking verder te ondersteunen en een goeie begeleiding te garanderen. Stroomt het trainersbloed door je aderen of ben je bereid om via een interne opleiding jouw kennis later door te geven? Dan ben jij de geknipte persoon. Meer info bij TVJO Ashley Muylle via jeugd@clubroeselare.be of 0472/93.84.68.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?