De dieven sloegen eerst een raampje in van de BMW van Robin De Ketelaere uit Rumbeke, daarna gingen ze er vandoor met het stuur van de wagen.
Volledig scherm
De dieven sloegen eerst een raampje in van de BMW van Robin De Ketelaere uit Rumbeke, daarna gingen ze er vandoor met het stuur van de wagen. © Hans Verbeke

Dievenbende nu ook in Rumbeke actief: Robin (28) treft zijn BMW aan… zonder stuurwiel

RumbekeNadat eerder deze week in Ieper al gelijkaardige feiten werden vastgesteld, is nu ook in Rumbeke een BMW-eigenaar zijn stuurwiel kwijtgespeeld bij een diefstal. “Dit grapje zal me ruim 2.000 euro kosten”, zucht Robin Deketelaere (28).

 1. “In België herkent niemand me, hier moet ik om de tien stappen op de foto. Waanzin”: duivenkweker Kurt (51) als rockster ontvangen in China
  PREMIUM

  “In België herkent niemand me, hier moet ik om de tien stappen op de foto. Waanzin”: duivenkwe­ker Kurt (51) als rockster ontvangen in China

  Duivenkweker Kurt Platteeuw (51) uit Rumbeke is een superster, niet in ons land maar in China. Wie een beetje thuis is in de duivensport kent hem als een topkweker, maar voor de rest van ons is hij een nobele onbekende. En toch wordt hij duizenden kilometers van huis op handen gedragen. Wij spraken Kurt over zijn bizarre sterrenstatus.
  Roeselare
 2. Roeselare en coach Vanmedegael winnen vlot van Gent: “Weinig energie verspeeld”
  PREMIUM
  Lotto Volley League

  Roeselare en coach Vanmede­gael winnen vlot van Gent: “Weinig energie verspeeld”

  Het jarenlange verhaal met de dominantie van Roeselare en Maaseik - de anderen volgen op respectabele afstand - zal dit seizoen niet onderbroken worden. Tegen Caruur Gent, die drie mooie overwinningen na elkaar had laten noteren in de Champions Play-offs en daarvoor beloond werd met een knappe derde plaats, moest het team van coach Vanmedegael niet eens hard op het gaspedaal drukken om vlotjes met 3-0 te winnen.
 3. Infomoment over vaststelling inventaris bouwkundig erfgoed provincie West-Vlaanderen

  Infomoment over vaststel­ling inventaris bouwkundig erfgoed provincie West-Vlaanderen

  Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert een openbaar onderzoek over de vast te stellen inventaris van het bouwkundig erfgoed van de provincie West-Vlaanderen. Het vaststellingsdossier, met een volledig overzicht van het bouwkundig erfgoed dat voorligt tijdens het openbaar onderzoek, is te vinden op https://openbareonderzoeken.onroerenderfgoed.be/vaststelling-west-vlaanderen. Op vraag van de Stad Roeselare is er woensdag 19 april om 19.30 uur in TRAX (Traxweg 1) een infomoment waarop je meer te weten komt over de inventaris, de geplande vaststelling, wat er voorligt in het Openbaar onderzoek en waarvoor of hoe je bezwaar kan indienen. Inschrijven voor dit in infomoment doe je via https://www.roeselare.be/formulier/inschrijven-infomoment-openbaar-onderzoek-inventaris-bouwkundig-erfgoed. Opmerkingen en bezwaren kunnen ingediend worden van 1 april tot en met 30 mei 2023 aan het agentschap Onroerend Erfgoed. Dit via de webpagina van het openbaar onderzoek, per brief aan het agentschap Onroerend Erfgoed, t.a.v. Team Onderzoek Bouwkundig Erfgoed, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel of via afgifte op het kantoor van het agentschap Onroerend Erfgoed in het Jacob van Maerlantgebouw langs de Koning Albert I-laan 1.2 in Brugge.
  Roeselare