Hugo Verledens en Didier Dejonghe zijn uitgenodigd voor het burgerlijk en militair defilé op 21 juli in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Hugo Verledens en Didier Dejonghe zijn uitgenodigd voor het burgerlijk en militair defilé op 21 juli in Brussel. © CDR

Didier houdt Roeselare al jaren proper, en daar willen ze hem in Brussel voor bedanken: “Toch wat gezonde stress om défilé samen met koningspaar te volgen!”

Roeselare/StadenRoeselarenaar Didier Dejonghe (67) en Hugo Verledens (65) uit Oostnieuwkerke worden op de nationale feestdag ontvangen door koning Filip en koningin Mathilde. Samen met de koninklijke familie mogen zij het militair en burgerlijk defilé op het Brusselse Paleizenplein vanop de eerste rij bijwonen. Het was Hugo die zijn kameraad voordroeg in het kader van het burgerinitiatief Be Heroes dat alledaagse helden in de kijker wil zetten en bedanken op 21 juli. “Als waardering omdat Didier zich al decennia inzet om zijn buurt proper te houden”, verduidelijkt Hugo waarom hij Didier nomineerde. 

 1. Burger King opent op 5 april de deuren op plek waar Donald Muylle ooit woonde: “Wij maken úw burgers in Roeselare”

  Burger King opent op 5 april de deuren op plek waar Donald Muylle ooit woonde: “Wij maken úw burgers in Roeselare”

  Burger lovers uit Roeselare en omstreken kunnen beginnen aftellen. Volgende week woensdag, 5 april, opent Burger King de deuren langs de Brugsesteenweg, op de plaats waar vroeger de villa van de bekende keukenbouwer Donald Muylle stond. “Onze gemotiveerde medewerkers staan nu al klaar om het beste van zichzelf te geven”, zegt franchisenemer Piet Cremers die ons verklapte dat de hamburgerketen tal van acties in petto heeft naar aanleiding van de opening.
  Roeselare
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.