Didier de Daniloff met één van de foto's uit de 12-delige reeks die hem de titel Qualified European Photographer opleverde.
Volledig scherm
Didier de Daniloff met één van de foto's uit de 12-delige reeks die hem de titel Qualified European Photographer opleverde. © Joke Couvreur

Didier de Daniloff uitgeroepen tot Qualified European Photographer: “Titel is al Michelinster voor fotografen”

Beroepsfotograaf Didier de Daniloff (47) mag zich voortaan ‘Qualified European Photographer’ (QEP) noemen. Deze titel kreeg hij vorige week in Praag van de Federatie van Europese Beroepsfotografen die zijn 12-delige fotoreeks ‘Don’t look in my soul’ grote onderscheiding gaf. Didier is de vierde fotograaf in België en de eerste West-Vlaming die zich ‘Qualified European Photographer’ mag noemen in de categorie ‘Artistiek naakt’. “Deze titel is vooral een bewijs voor mezelf dat ik presteer op hoog niveau maar anderzijds ook een referentie voor klanten dat ze langskomen bij een fotograaf die uitblinkt in zijn vak.”

0 reacties

 1. Thijs en Margaux nemen roer van (fastfood)bar Shifters over: “Rotsvast overtuigd van dit concept”
  Roeselare

  Thijs en Margaux nemen roer van (fastfood)bar Shifters over: “Rotsvast overtuigd van dit concept”

  Thijs Ozeel (33) en Margaux Vanooteghem (23) zijn de nieuwe gezichten van Shifters, de razend populaire (fastfood)bar langs de Kachtemsestraat. Margaux droomde al langer van een eigen frituur, maar Thijs ging pas mee in die horecadroom toen hij Shifters kon overnemen. “Shifters staat voor beers, burgers en bikes, een verhaal waar we ons volledig kunnen in vinden en dat we nog meer weerklank willen geven”, aldus het koppel.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil