Desotec
Volledig scherm
Desotec © Desotec

Desotec lanceert hernieuwbare zuiverlingslijn

RumbekeDesotec, Europees marktleider in mobiele filteroplossingen voor lucht, water en bodem, lanceert een nieuwe productlijn onder de naam B-PURE®. Die richt zich op biogas. Het bedrijf in de Regenbeekstraat levert filters die natuurlijke actieve koolstof bevatten die als een spons fungeert en verontreiniging opzuigt aan industriële bedrijven. 

 1. Straks Bon’Ap op hoek Molenstraat en Westlaan?
  Roeselare

  Straks Bon’Ap op hoek Molen­straat en Westlaan?

  Er zijn plannen voor een nieuwe Bon’Ap-maaltijdwinkel op de hoek van de Westlaan en de Molenstraat. Dat blijkt uit een omgevingsvergunningsaanvraag ingediend bij de stad. Er is sprake van een rolstoeltoegankelijke nieuwbouw met overdekt terras, de aanleg van 22 parkeerplaatsen voor personeel en klanten, een fietsenstalling voor 16 fietsen en een eigen hoogspanningscabine. Rond de nieuwbouw wordt groenaanleg voorzien. Momenteel loopt het openbaar onderzoek betreffende deze vergunningsaanvraag. Het dossier is na afspraak in te kijken op het stadhuis bij het loket van de dienst Omgevingsvergunningen. Bezwaren kunnen tot en met 26 maart ingediend worden. Uiterlijk tegen 6 juni moet het stadsbestuur een beslissing nemen over het al dan niet verlenen van de vergunning.
 1. LEGO creaties sieren Izegemse winkeletalages: themawandeling leidt je langs 100 mooie bouwwerken
  PREMIUM
  Izegem

  LEGO creaties sieren Izegemse winkeleta­la­ges: themawande­ling leidt je langs 100 mooie bouwwerken

  Vanaf zaterdag 6 maart kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van LEGO Masters op VTM, maar in Izegem kan je je nog de hele maand verwonderen over de maar liefst honderd unieke LEGO® bouwwerken. Die staan verspreid over winkeletalages in Izegem en zijn deelgemeentes. Het gaat om een initiatief van Unizo in samenwerking met LEGO Masters-kandidaat en stadsgenoot Giovanni Seynhaeve.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"