Jimmy Hostens en Rino Feys met beiden delen van 'Altijd Ergens Oorlog'
Volledig scherm
Jimmy Hostens en Rino Feys met beiden delen van 'Altijd Ergens Oorlog' © Joke Couvreur

Derde druk van ‘Altijd Ergens Oorlog’ wordt voorgesteld op stripfestival van Knokke-Heist

2,5 jaar nadat de Roeselaarse striptekenaar Jimmy Hostens en scenarist Rino Feys uit Meulebeke het eerste deel van hun graphic novel ‘Altijd Ergens Oorlog’ voorstelden, is de oorlogsstrip aan de derde druk toe. Die wordt voorgesteld op de zestiende editie van het stripfestival van Knokke-Heist op zondag 12 mei. 

0 reacties

 1. Sint-Amandsstraat plaatselijk en tijdelijk dicht voor doorgaand verkeer
  Roeselare

  Sint-Amands­straat plaatse­lijk en tijdelijk dicht voor doorgaand verkeer

  Op maandag 26 april, dinsdag 27 april en donderdag 29 april wordt de Sint-Amandsstraat ter hoogte van nummer 70 afgesloten voor het plaatsen van betonpanelen en het gieten van beton. Tijdens de werken zal het voor het plaatselijk verkeer toegelaten zijn in beide richtingen te rijden. Doorgaand verkeer moet de omleiding volgen via de Jan Mahieustraat, de Hendrik Consciencestraat en de Henri Horriestraat. In die laatste straat zal er tussen de Hendrik Consciencestraat en de Sint-Amandsstraat een parkeerverbod gelden.
 2. Jan en Nelly vieren 65e huwelijksverjaardag
  Roeselare

  Jan en Nelly vieren 65e huwelijks­ver­jaar­dag

  Jan Himbrecht (87) en Nelly Desseyn (84) mogen zich een briljanten paar noemen. Het koppel stapte op 18 april 1956 in het huwelijksbootje in het Rumbeekse gemeentehuis. Ze leerden elkaar kennen in een danscafé langs de Meensesteenweg waar de vonk bij de derde dans oversloeg. Het koppel bezegelde hun liefde met vijf kinderen. Jan werkte als bouwvakker en Nelly zorgde voor haar gezin. Dat is ondertussen uitgebreid met 11 kleinkinderen en 20 kleinkinderen. Samen met hen hun jubileum zat er voor Jan en Nelly niet in door corona. Wel kwamen de kinderen even langs in de tuin om hun ouders te feliciteren.
 1. Roeseltriatlon uitgesteld tot 2022

  Roeseltri­at­lon uitgesteld tot 2022

  Voor het tweede jaar op rij zijn de organisatoren van de Poco Loco Roeseltriatlon genoodzaakt om hun wedstrijd een jaartje uit te stellen. De achtste editie zal niet plaatsvinden in 2021, maar op 5 juni 2022. “We hopen dat onze samenleving zich tegen dan een beter normaal eigen heeft gemaakt, dat we veilig en naar believen kunnen trainen, sporten en supporteren”, klinkt het. Wie betaalde voor zijn inschrijving, wordt automatisch overgeboekt naar 2022. Uitschrijven kan op eenvoudige vraag. De centen worden dan terugbetaald.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid