Jos Bogaerts van vzw De Denker overhandigt de prijs samen met burgemeester Kris Declercq aan fotograaf Stefaan Beel.
Volledig scherm
Jos Bogaerts van vzw De Denker overhandigt de prijs samen met burgemeester Kris Declercq aan fotograaf Stefaan Beel. © Maxime Petit

De Denker huldigt fotograaf Stefaan Beel

RoeselareCultureel genootschap De Denker heeft zijn tweejaarlijkse prijs aan de Roeselaarse fotograaf Stefaan Beel uitgereikt.

 1. David Breyne vervolledigt directieteam Klein Seminarie
  Roeselare

  David Breyne vervolle­digt directie­team Klein Seminarie

  Het directieteam van het Klein Seminarie is compleet. Voortaan versterkt David Breyne (42) het directieteam van de middelbare school aan de Zuidstraat als adjunct-directeur. Dit aan de zijde van directeur Carla Obin en directeur-eindverantwoordelijke Eva Stael. Breyne woont in Wevelgem en was leraar Frans en aardrijkskunde in Brugge en Waregem. Daarnaast coördineerde hij de pastorale werkgroep, de vakgroep Moderne Talen & de werkgroep feedback. Hij volgde diverse pedagogische masterclasses en heeft het diploma Hogere Opvoedkundige Studiën.
 2. Minister Dalle doet Roeselaarse jeugdbewegingen vrijdag dansen
  Roeselare

  Minister Dalle doet Roeselaar­se jeugdbewe­gin­gen vrijdag dansen

  Vrijdag draait er we een heel bijzondere dj de plaatjes tijdens de ochtendfuif op de Dag van de Jeugdbeweging. Vorige week kon je in deze krant al lezen dat Tim De Bree achter de draaitafels zou staan samen met burgemeester Kris Declercq en een special guest. Nu onthult Marjoleine Delva, voorzitter van de Jeugdraad Roeselare, dat ook minister van jeugd Benjamin Dalle plaatjes komt draaien op het Polenplein. “Voor de gelegenheid worden zij omgedoopt tot dj-duo ‘D&D’”, weet Marjoleine. De ontbijtfuif start om 7 uur en eindigt om 8.15 uur. Om alles coronaveilig te houden, is een Covid Safe Pas dit jaar essentieel.