Groen vindt de hoek van de Moorseelsesteenweg en de Oude Zilverbergstraat niet de beste plek voor een nieuw filiaal van McDonald’s.
Volledig scherm
Groen vindt de hoek van de Moorseelsesteenweg en de Oude Zilverbergstraat niet de beste plek voor een nieuw filiaal van McDonald’s. © CDR

“De angst voor zwerfvuil is groot”: Groen niet te vinden voor nieuwe McDonald’s vlak bij Bergmolen- en Sterrebos

RumbekeGroen is bezorgd over verschillende ontwikkelingen rond de Moorseelsesteenweg. Zowel de plannen voor een nieuwe verkaveling aan de Vlietputstraat als de mogelijke komst van een nieuwe filiaal van hamburgerketen McDonald’s mogen volgens de oppositiepartij geen groen licht krijgen van de stad.

  1. Uitgebreide coronaterrassen komen ook in 2022 terug in Roeselare: “Extra ruimte creëert meer zuurstof en privacy voor de klanten”
    PREMIUM
    Roeselare

    Uitgebrei­de coronater­ras­sen komen ook in 2022 terug in Roeselare: “Extra ruimte creëert meer zuurstof en privacy voor de klanten”

    Corona heeft de visie op de terrassen in vele steden en gemeenten definitief veranderd. Ook in Roeselare maken de uitgebreide terrassen een comeback in 2022. Volgens burgemeester Kris Declercq (CD&V) zal het uitzicht van de terrasjes wel wat bijgestuurd worden in overleg met de horeca. Of ze ook deze winter blijven staan, is nog niet duidelijk.